Cuma, Mart 21, 2008

Cücü



Gençliğinde çok yakışıklıydı ama yaşlılığında tam bir kır papaz oldu. Ne mi kır papaz:)) Saçı bembeyaz ve çok kabarık erkek, en azından bizim ailede o anlamda söylenir. Neyse, biz gençliği ile idare edelim. Gözlerini zaten söylemiyorum, ben ayrıca bi de burnuna hastayımdır, niye demeyin, bilmiyorum, ama şekli şemali pek güzeldir burnunun, ona yakışır.

Bu kadar magazinsel haberden sonra biraz da memleket ahvalinden söz edelim. Şimdi düşünün,mesela ben hırsızlık yapmakla suçlanıyorum, n'olur? Mahkemede delillerle suçsuzluğumu kanıtlamaya çalışırım. Gidipte kanunları değiştirin, bu konu artık suç kapsamından çıksın diyemem, di mi? Peki bizdeki, adının aksine kara ve rezil parti napıyor? Suçlamaların aksini kanıtlamak yerine kanun değişikliği ile suçu suç olmaktan çıkarmaya, kendini bu şekilde kurtarmaya çalışıyor. Bu bile suçlamayı kabul ettiklerini göstermez mi? Evet, biz laik düzene karşıyız, bunu değiştirmek ve şeriatı getirmek için deliler gibi içten içe çalışıyoruz demek değil midir? Suçsuz insan korkar mı? Demek ki kendileri bile kendilerini aklayamayacaklarını biliyorlar, kaçamak yönler bulmaya çalışıyorlar, hukuku guguk yapmaya çalışıyorlar. Suçsuz insan korkmaz, gider suçsuzluğunu kanıtlar, aklanır ve yine siyaset yapar ama korkacak şeyi olanlar kaçar, kanunları değiştirmeye çalışır. Umarım bi gün insanlarımızın gözleri açılacak:((

9 yorum:

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Çok haklısın çenebazım, suçsuz insan dimdik ayakta durur kanunlar karşısında ve yine dimdik kendini savunup alnının akıyla temiz çıkar karşılarından. Bunların bu yaptığı gerçekten suçlarını kabul ediş bana görede.

Bu arada bizim sülaledede kır papaz lafı çok kullanılır :)

cenebaz dedi ki...

Böğürtlengözün annesi, çok şaşırım sizde de aynı lafın kullanılmasına. Demek bayağı yaygınmış:))
Evet, bunlar dimsdk ayakta duracaklarına kaçak güreşiyorlar.

Unknown dedi ki...

umarım gözler açılır umarım...

uykucu dedi ki...

ığğğğğ.en gençlik dönemi hariç nefret ederim ben bu surattan, kafa yaşlandıkca büyüdü sanki hele o filmlerinde falan dınnn diye sallar ya hani yumruk sonrası falan iğrenççç.
*akıl başa ne zaman gelecek !!!!!!

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Sobeledim seniiii :) Hadi yaz biran önce çok zevkli...

cenebaz dedi ki...

Elçince, umut fakirin ekmeği ye Memet ye durumlarındayız:((

cenebaz dedi ki...

Figencim, ben de zaten o siyah-beyaz filmlerdeki halini beğeniyorum ve özellikle siyah-beyaz resmini koydum. Yaşlandıkça çirkinleşti..

cenebaz dedi ki...

Böğürtlengözün anensi, en kısa zamanda cevaplayacağım sobeni..

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.