Cuma, Nisan 20, 2007

Nimet'e

>

Bugün senin için yayınlıyorum Cuma Güzelini. Ve tabii tüm Ethan Hawk hayranları için.

Dün "Ben Sana Söylemiştim-Because I said so" filmine gittim. Yine hava civa, kakara kikirilik bir filmdi. En azından insanı 1,5-2 saat herşeyden uzaklaştırıyor. Çıkışta canım arkadaşımla(burayı okuyor musun H.?) deniz kenarında bir yerlerde oturup bir şeyler yiyip muhabbet ettik, güldük. Tam terapi oldu. Akşam ise B.usiness C.hannel'da "Roma Tatili" filmi vardı. Yüzlerce kez seyretsem bıkmayacağım bir film. Audrey Hepburn'un güzelliği, zarafeti, Gregory Peck'in yakışıklılığı ve romantizm. Bir de bunlar Roma'da olunca filmi onyüzmilyonbininci kez ,ilk kez seyredermişcesine seyrettim. Bu arada neden bu kısık gözlü erkekler çok yakışıklı oluyorlar ya. Gregory Peck, Richard Gere. Normalde herkes iri gözlüleri beğenir ama bunların o 2 çizgi gibi duran gözleri muhteşem. Neyse, biz gene normal konulara dönelim.

Haftasonu programımız değişti. Malum Çeşme'ye 3 günlüğüne yatılı gidecektik. Oğlumun kursu vardı, biz de bu hafta gitmez diyorduk ama oğlum gözlerimi yaşartacak bir şekilde en zor konuda olduklarını(trigonometri), o yüzden bu hafta dersi ekmek istemediğini söyledi. İlk kez böyle bir taleple karşılaşınca biz de Çeşme'ye yatılı gitmekten vazgeçtik. Pazartesiye günü birlik gidip dönücez. Çimleri, çiçekleri bahçıvana bırakırız. Öbür hafta da gidip ne olup bittiğine bakarız.

Bugün çok iyi görüştüğüm, uzaktan da akrabamız olan bir abla var, o gelip yaprak sarması yapıcak bana. Kendi teklif etti. Ben zaten bu tür şeyleri teklif etmem, edemem. Dün uğradı, hadi yarın geleyim, yaprak sarayım sana dedi. Bayıla bayıla kabul ettim. Bende öyle marifetler yok çünkü. Eh, yemek işi de çözüldüğüne göre bana ense yapmaktan başka bir şey kalmıyor.

Herkese iyi haftasonları.

10 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

oy bacım, senin delikanlı benim de gözlerimi yaşarttı.. hatta şimdi burnumu siliyom.:) akşam benimkiyle de bizim böyle bi mevzumuz oldu da...
pek romantik gördüm sizi ben bu aralar.. söylemeden geçemiyciiim.:)
çizgi gözler, gerçekten süperler, bunu da söylemeden geçemiyciiim.:)))

cenebaz dedi ki...

Fikrişim bahardan bu romantüklükler, bahardan. Babamın ninesi böyle çizgi gözlere gurulava kedi derdi. İyi bi şey değil, ama ne demek bilmiyorum. Sevmediğinden derdi ama o, rahmetli.

Sardunya dedi ki...

heyytt be:) daha çok seviyorum ben blogunu cumaları:)

kurunane dedi ki...

ay bende kısık gözlü insanları çok beğenirim. hatta bazılarının gözaltı torbaları bariz büyüktür. ama bana hep çok sempatik gelirler. birde onlara sor, nefret ederler :)

akraba ablanın ellerine sağlık, size de afiyet olsun.

ciceklibahce dedi ki...

Bu da uyar:) Teşekkür eder haftaya cumayı iple çekeriz:))

cenebaz dedi ki...

Sardunyam, eylemlerimiz devam edecek:))

cenebaz dedi ki...

Kurunanem, valla sarmaları lüp lüp götürüyoruz, ama koca tencere yaptı, o yüzden hala bitmedi.

cenebaz dedi ki...

Çiçeklibahçem, ay bu güzeller benim yazılarımın önüne çıktı ama. Galiba onlar benden fazla ilgi topluyor:)

Annelog Atölye dedi ki...

Aferin oğluşa, sorumluluğunu bilmiş.
Pazartesi güzel geçmiştir umarım.

cenebaz dedi ki...

Evet, annelogçum, gözlerim yaşardı bu sorumluluk bilinci karşısında:)