Cumartesi, Nisan 24, 2010

Günün Fotosu Leylak Dalı'na Gelsin:)




Şu blog alemi ne ilginçtir ki insana yeni dostlar, arkadaşlar kazandırıyor. Artık leylak görünce direkt "Leylak Dalı" geliyor aklıma. Dün (yine) F.oça'ya gittik. K.valide yazlığın çerçevelerini değiştirmek istiyordu, buradan tanıdık bir usta götürdük . Gidince bir de baktım ki leylağımız çiçek açmış. Hemen aklıma Leylak Dalım geldi. Biraz toplayıp eve getirdim, vazoda da hemen fotoladım. Ama cep tel.ile çektiğimden renkler biraz soluk gibi. Dün yalnız leylaklar değil, tüm bahçe muhteşemdi. Güller açmış, bir kısmı da gonca. Onları da aşağıdaki fotoda görüyorsunuz. Her ne kadar GS'li olmasam da en öndeki sarı-kırmızı güle bayıldım. Tek gülde 2 renk, çok güzel.


Tabii, bi de en önemlisi eriklerimiz var, henüz çekirdekleri tam sertleşmese de yenecek kıvama gelmişler. Bir torba kadar topladık. Özellikle oğlum için getirdim eve. Dün gece arkadaşları ile gezdiğinden geç geldi, gelince de hemen yattı. O yüzden henüz erikleri görmedi, sabah(daha doğrusu bize öğlen) görünce saldıracaktır. Hiç dayanamaz, en sevdiği meyve.
Bugün yine Kitap fuarına gitmek istiyorum. N.edim G.ürsel ve S.elim İ.leri için. Gerçi henüz çok erken, daha kahvaltı bile etmedim. İlerleyen saatlerde bir program yaparız artık. Herkese iyi hafta sonları...

4 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

Sevgili Çenebaz,
Sabah sabah duygulandırdınız beni, çok teşekkürler. İster flu çıksın, ister net, düşünüp çektiniz ve koydunuz ya yazınıza o yeter bana, yaşasın blog alemi, ne güzel insanlar tanıtıyor bizlere.
Bu arada en altaki yeşil, yuvarlak şeyleri de kendim için konmuş kabul ettim, zira oğlunuz gibi hayatta en sevdiğim meyvedir:))
Sevgiler yolluyor, güzel bir hafta sonu diliyorum...

cenebaz dedi ki...

Leylak Dalı,tüm resimler size gelsin hatta eriklerin kendileri gelsin:)

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Evet Çenebazcım,Leylak Dalı'na katılıyor ve yaşasın blog alemi diyorum.Bu, biz kadınlara terapi değildir de nedir Allahaşkına? Kimseye çemkirmeden sıkıntılarımızı burada eritip çıkıyoruz işin içinden..Gerçekten yaşasın..En çok da sen yaşa ! Sayende buradayım çünkü canım benim..

cenebaz dedi ki...

Serapçım, sen de çok yaşa, canım arkadaşım benim.