Pazartesi, Nisan 07, 2008

Pardon



Bu cuma güzelini maalesef atladım ama pazartesi telafi ediyorum, umarım affedersiniz:))
Peki var mı cuma güzelimizi tanıyan? Gerçi biraz benim gibi dinazor olmak gerekiyor tanımak için ama bakalım bilebilecek misiniz? Yanıtı bir sonraki postta:))

Geçen hafta neler yaptım, valla tam hatırlayamıyorum. Bir tek cuma aklımda. Onda da en küçük halama gittim. Bana ıspanaklı börek yaptı. Ayrıca sütlaç da yapmış ki tek yiyebildiğim beyaz ve sütlü tatlı. Ben beyaz renkli sütlü tatlıları sevmem ama işin içine kakao girerse o ayrı:)) Bir tek sütlacı o da tatlı pilav kıvamında olunca yani bol pirinçli severim.Geçen haftalarda halama uğrayıp aşure aldığımda muhabbeti geçmişti, unutmamış canım benim. Aşura kasesini vermeye gittim, bu defa da sütlaç kasesi ile döndüm eve:)) Ben de ona 7 tahıllı ev ekmeği götürmüştüm, o ve eniştem de ekmeğe bayıldılar, pamuk gibi.

Günler ekspres kıvamında hızla akıyor. Bugün sabahtan bankalara gidicem, kredi taksitlerini ve kredi kartlarını ödemeye. Borç yiğidin kamçısı ama bizimki galiba biraz mazoşistlik aşamasına geldi:)) Oradan da anneme geçicem. Bu hafta hala bankada olan bir arkadaşım izne çıkacaktı. Eğer çıktıysa onunla buluşucaz. Umarım çıkmıştır. Neredeyse 3 ay olacak görüşmeyeli. Telefonlar var ama yüzyüze farklı oluyor.

Lafı kısa tutayım ve doğru görev başına koşayım. Herkese iyi haftalar...

4 yorum:

uykucu dedi ki...

e insan şapkalı bir foto seçermi? tabiki tanıyamadım:(
bende sütlü tatlılardan en çok sütlacı severim ama nedense evde hiç yapmam sanırım annemden güzel yapamam diye ..annem yaptığında çağırır gider orda yerim!!bu gün için kolay gelsin..

cenebaz dedi ki...

Figencim, cep foto okuyucusu olsaydın, o şapka sana vız gelirdi:)))
Ben de sütlacı en çok annem yapınca seviyorum ama halam da fena tyapmamış hani:)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Sütlaç ve ıspanaklı börek en sevdiklerim arasındadır. Ama sütlacı herkes yapamıyor gerçekten.

Cuma güzelini maalesef tanıyamadım. üstelik de yenilerden birine benzeteceğim neredeyse. on sekizlik çıtırım ya o bakımdan.:) Kim yahu.. ölürüm meraktan ben şimdi.

imza... meraklı tazecik.:)

cenebaz dedi ki...

Fikrişim, halam ikisinde de döktürmüştü valla. Eh, bana da onları lüpletmek kaldı:))Ama ben dışarıda satılan fırın sütlacı hiç sevmem mesela, hani pis boğazım dediysem o kadar da değil yani.
Güzelimizi öğrenmek için acıcık sabredin, azzzz sonraaa