Salı, Aralık 12, 2006

Ä°YÄ° KÄ° DOÄžDUN KAAN

MySpace

Bugün benim birtanecik yeğenimin doğumgünü. Doğduğu günü unutamam. Hatta doğumgünü tarihi özellikli olsun diye doktoru ile konuşup 12.12.'de doğmasına annesi ile birlikte karar vermiştik. O gün sabahtan Çınarlı'daki doğum hastanesine gittik. Oğlumuz olacağını biliyorduk zaten. Sabah erkenden 7 gibi falandı doğuma aldılar. Daha doğumhaneye girdikten kısa bir süre sonra hemşire yeşil bir beze sardığı bebekle dışarı çıktı ve alt kattaki bebek odasına gitmeye başladı. Babam yok bu bizim bebek olamaz, daha kızcağız yeni girdi doğumhaneye diyordu. Tabi onlar alışmışlar saatlerce sancı çeken annelere, inanamadı. Ben baba çabuk takip et hemşireyi o bizim Kaanımız deyince merdivenleri nasıl ikişer, üçer atladı anlatamam. Biz camın arkasından onun silinişini, gözlerine ilaç damlatılışını, doktorun kontrolünü, ağlamalarını izledik. Sonra da giysilerini giydirip odaya getirdiler. Bu arada babası da sürekli kamera ile çekiyordu. Sonra anne de sağsalim aşağıya indi. Pespembe yumuk gözlü bir bebecikti. Meme almada biraz annesini zorladı ama sonra herşey yoluna girdi. Benim küçük kuzum büyüdü de 5 yaşına giriyor artık. Daha yaz sonu, telefonda konuşmak istemezken , 1 aydır her telefon ettiğimde hemen telefona geliyor, halacım ben seni çok özledim, babam beni İzmir'e getirsin söyle ona diye bana ne muhabbetler yapıyor anlatamam. Birkaç ay bile o kadar farkediyor ki çocuklarda. Nasıl hızla büyüdüğüne şaşırıyoruz. Tabi bir de biz onu aralıklarla gördüğümüzden büyüdüğünü daha da iyi gözlemliyoruz. Ah, bir de şu ayrılık olmasa. Ama napalım, sağolsunlar, iyi olsunlar da.

Kuzuma uzuuuuunnn, sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı, tüm sevdikleri ile birlikte nice yıllar olsun inşallah. Çok yaşa sen Kaan paşa.

7 yorum:

Age35 dedi ki...

Mutlu yaÅŸlar dileÄŸiyle..

renkler dedi ki...

Ne güzel, yeğenler sanırım çok sevilir... Bizde öyle bişey yok ne yazıkki, kuzenlerimin çocukları oluyor ama o kadar uzaktalar ki... Doğum günü kutlu olsun minik adamın. 12.12.2012 onun için özel bir yıl olabilir:-) Demek o da yay burcu. Ben ve oğlumda yayız. Çocuk olarak yaylar zordur:-)

cenebaz dedi ki...

Age35'im teşekkürler.
Renkler, gerçekten çok seviliyor yeğen. Kaandan sonra anladım. Üstelik arada 600 km. var ve yılda 1 bazen 2 kez görüşebiliyoruz. Şu kan bağı denen şey var gerçekten. Hadi biz büyüğüz, o küçücük çocuk bile arada görmesine rağmen özlüyor bizi. Burç konusuna gelince valla ben o işlere pek inanmıyorum , o yüzden de özelliklerini hiç okumadım. Gelince anne-babasına sorarım bakalım, sor mu, kolay mı diye:)

pınar dedi ki...

daha dün doğmuş gibi anlatmışsın çenebaz. halbuki 5 yıl geçmiş. yıllar geçse de o özel anlar hiç unutlumuyor demek.
kaanla aynı burçtanız:)nice yıllara kaan:)

cenebaz dedi ki...

Pınarcım, sağol. 5 yıl birşey mi? Ben 15 yıl önceki oğlumun doğumunu bile dün gibi hatırlıyorum. Hiç unutulmuyor o özel anlar.

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

ben de Kaan ın doğum gününü kutlarım.

cenebaz dedi ki...

Yalnızlar Kreliçesi, kusura bakma,şimdi gördüm yorumunu. Çok teşekkür ederim.