Pazartesi, Temmuz 10, 2006

Yeknesak

Sanırım bu yaz boyunca ben hep aynı şeyleri yazıcam. Gene cumadan yazlığa gidildi. Gene havuz, deniz, güneş. Bol bol yeme, içme, mangal. Eee işte hepsi bu. Programa ilaveten oğlumun bir arkadaşını da aldık bu kez. Sıkılmasın küçük bey diye. Ha bu arada karar verdim ben oğlumu kimselerin yanına gönderemem. Çünkü gelen arkadaşı yatağını topladı, sofradan kalkarken tabağını, bardağını kaldırdı. Bizimkinde maşallah tık yok. Sabah çarşaf ve pike top halinde yatağın ortasında duruyordu. İnsan arkadaşından utanır, toplar di mi ? Nerrdeee... Bu çocuk bir yere gitse rezil edecek beni. Üstelik gittiği yere ağırlık yapacak, zahmet verecek. Bu arada evlenince gelin hanımın çocuk yetiştirme konusunda hakkımda edeceği lafları yazamıyorum bile. Ben bir yerde yanlış yaptım ama ..?

5 yorum:

zizu1912 dedi ki...

yok ya suçlama senin oğlanı..tam tersi durum olsaydı,senin ki misafir gitseydi,aynısı olurdu..senin oğlan yatağı toplar,tabağı içeri götür,ev sahibi kerata hiç bişeye el sürmezdi..ha nerden biliyon diycen..kendmiden biliyom:)) ..ben de öyle yapardım hep..oğlan cocugu psikolojisi.evde aslan,dısarda süt dökmüş kedi.

cenebaz dedi ki...

Yani hep tribünlere oynamaca

zizu1912 dedi ki...

aynen öyle:))

hayal dedi ki...

evde hangimiz yatagimizi topluyorduk (topluyoruz) ki? simdi niye lokmalara yukleniyorsunuz ya

cenebaz dedi ki...

Hayalcim,sen de haklısın ya. Ben evlenene kadar annem bana hiç iş yaptırmadı.Üstelik istediğim bluz ya da etek ütülü değilse bir de niye ütülü değil diye fırça atardım. Eee,etme bulma dünyası