Cumartesi, Haziran 10, 2006

YaÄŸmur

Ne bu havalar böyle? Kış geri geldi. Tam deniz, meniz, kum, güneş derken etraf çamur deryası oldu. Bi de bu havaya askılı bluz ve terlikle yolda yakalanınca daha beter oluyor. Ayaklar çamur içinde kaldı, her yağmur damlası bıçak gibi batıyor insanın tenine. Üstelik öyle böyle değil, şakır şakır yağdı , ama uzun sürmedi ve yarım saat içinde dindi. Lakin bu bizim sıçan gibi olmamıza yetti de arttı bile. Bu olay dün oldu. Bugün de aynı hava devam ediyor. Buz gibi bir rüzgar var dışarıda. Bir ara yağdı geçti. Tabi bu tür hava koşulları benim gibi gezentileri yolundan ala koyamıyor.

Bugün bozulan telefonumuzu Alsancak'taki yetkili servise götürdüm. E Alsancak'a inmişken biraz vitrin bakmak lazım. O dükkan senin, bu dükkan benim derken epey bir dolaşmışım. Şimdi evdeyim, birazdan oğluşum gelir. Ona birşeyler hazırlarım. Sonra akşam yemeği hazırlığı. Akşamüzerleri genellikle TRT1 deki "Bizim evin halleri"dizisini izlemeye çalışıyorum. Bazı bölümlerde gereksiz uzatmalar olsa da seviyorum bu diziyi. Eğer o saatlerde evdeysem izlemeye çalışıyorum. Şaka maka 1200 bölümü geçtiler. Eski" Ferhunde hanımlar" dizisinin kadrosundan pekçok oyuncu var. Üstelik birkaç gün seyredemeyip kaçırsam bile dizi yavaş ilerlediğinden neler olduğunu kolayca anlıyorum ve kaldığım yerden aynen devam ediyorum.

Bu akşam (ve her Cuma ) NTV'de gece 11.30'da başlayan "Arka Sayfa" programı var. Kanat Atkaya(Hürriyet'te yazıyor) ve Can Kozanoğlu sunuyor. Muhabbetleri süper. Sanki 2 arkadaş salonlarında oturmuş muhabbet ediyorlar gibi. Ben çok severek izliyorum. Hatta bu yüzden Ihlamur Altında'nın genellikle sonlarını izleyemiyorum. Konukları ile sohbetleri, kitap ve albüm tanıtımları, bazen film tanıtımları derken programın nasıl ilerleyip nasıl bittiğini anlayamıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Günün sonunda çok dinlendirici bir program.

Herkese mükemmel bir haftasonu diliyorum.

4 yorum:

kedi dedi ki...

Ben de hiçççç sevmem yağmuruu.

Artık son zamanlarda televizyon da izlemediğimi farkettim ben.

Blog okumak yazmak daha zevkli geliyor banaaa ;P

acicikolata dedi ki...

dun topluigne'den cikarken ben de etek ve terliklerle yagmura tutuldum. sen de izmirliymissin ha?

Zeynep M. TÖRE dedi ki...

Ben yagmuru severim ama pencere arkasindan :))))

Bu sene pek yagmur yagmadigi icin ciftcilerde mutsuz, ekinler buyumemis yeterince. Kisin cok kar yagmasina ragman yagan kar topraga degilde buharlasip goge yukselmis gecen bir ziraat programinda izledim ilginc geldi.

Bahsettigin programi bu hafta izlemeye calisacagim. Bende dizilerden bunaliyorum aksamlari.
NTV de beyazi izler oldum aksamlari " birileri banada anlatsin" guzel konuk ve sohbetler oluyor.

cenebaz dedi ki...

Biyonikçim,emekliyim. Bütün gün zaten b.sayar başındayım. O acayip kadın programlarına bakacak halim yok. O yüzden akşamları bi şeyler seyrediyorum.
Gayriyecim,bloğuna mesaj bıraktım. Ben de İzmir'liyim.
Zeynepçim,ben de Beyaz'ın bu yeni programını izlemeye çalışıyorum. Okan Bayülgen de CNN Türk'de bu tip bir programa başladı. O da güzel. Ama Okan'ını ki çok geç saatte yine ya.