Cuma, Kasım 18, 2005

Merhaba

Uzun süredir bir sürü blogun sıkı takipçisiyim.Artık harekete geçmemin,kendi blogumu yapmanın zamanı geldiğine inanıyorum. Ben de duygularımı,yaptıklarımı,anılarımı birileriyle paylaşmak istiyorum.Adımdan da anlaşılacağı üzere biraz çenem düşük.Şimdiden verdiğim rahatsızlık için özür diliyorum.
Bu arada bilgisayar ve teknoloji özürlü biri olarak blogumu,o çok beğendiğim ve imrendiğim bloglar gibi nasıl yaparım ,bu konuda en küçük bir fikrim yok.Ama görüyorum ki burada herkes birbirine çok yardımcı ve bunun da üstesinden sizler sayesinde geleceğime inanıyorum.Sizler kimler misiniz?Henüz link vermeyi beceremediğimden buraya yazarak sizlere seslenmek istiyorum:Ezero,Tozbezi,Sugibi,Pınar(Curiosityrules),Pınar(pınar's blog),Ada-Tuna-Suna,Gün ve ve Koyubeyaz.Ve ve dememin nedeni hepinizi çok seviyorum ama neden bilmiyorum Koyubeyazı bir başka.Ona ayrıca sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum

7 yorum:

Koyubeyaz dedi ki...

Ben blog yazmaya basladigimda bilinmeyen bir yerlerde bilinmeyen birileri tarafindan iyi dileklerine mazhar olacagimi soyleseler hayatta inanmazdim. Oylesine baslayip oylesine yazdigim blog nelere kadirmis :)) Tesekkurler dilekleriniz icin..

zehra dedi ki...

hoş geldiiin:) yardım istediğinde bana mail atabilirsin. ben de çok iyi değilim ama elimden geleni yaparım.

cenebaz dedi ki...

Ben de daha blog açtığım ilk gün hemen yorumlar geldiğine inanamıyorum.İkinize de teşekkürler

pınar dedi ki...

hoşgeldiiinn. beni de okuyormuşsun. çok mutlu oldum. ben çenebaz olmadığım hatta tam tersi sessiz biri olduğum halde blog yazıyorum. çenebazlık blog yazmak için çok iyi bir özellik:)

ne yazdı ne yazamadı dedi ki...

ben de hoşgeldin demek istiyorum. gerçi ben de yeni sayıyorum kendimi ama insan çok çabuk alışıyor. sevgiler
ynyny

cenebaz dedi ki...

Pınar,tencerekapak,ne yazdı ne yazamadı,
Hepinize teşekkürler.Problem demişsiniz de üüüfff,dolu.Ben hiçbir şey bilmiyorum ki?
Bana şu link verme konusunda yardım ederseniz sevinirim.Ben sevdiğim blog ve sitelere link vermek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
May Day,May Day

Handan dedi ki...

Ben de geldim:-) Yine yazsan ne güzel olurdu , benim her daim yanımda olduğunu hissettiğim blog arkadaşım:-)