Salı, Haziran 01, 2010

1 Haziran


Hayat Bilgisi derslerine göre bugün resmi olarak yaz geldi, yani en sevdiğim zaman dilimi. Ama niye içimde buna uygun coşku yok? Ülke ve dünya gündemi can sıkıcı. Hangi birine üzüleceğini şaşırıyorsun. Sevinçlerimiz bile buruk buruk ve yarım.

Ben de uzun süredir gene sallamışım burayı. Blog yazmak artık çok cazip gelmiyor nedense. Okuması öyle değil ama. Öteden beri baktığım blogları yine zevkle izliyorum, yorum bırakıyorum ama kendim yazmak istemiyorum. Sanırım böyle kör topal devam eder, 1 yazar 3 yazmam.

Geçen hafta jinekoloğa gittim. En son (utanarak söylüyorum) 98'de gitmişim. Bir de 2007'de mamografi çektirmişim o kadar. Şehirli Kezban Çenebaz:)) Smear testi yaptırdım, mamografiyi bu hafta çektireceğim. Biraz da kendime bakayım dedim.

Cuma günü öğleden sonra yazlığa gittik, pazartesi günü de öğlene doğru döndük, öğleden sonra oğlumun dersi vardı çünkü. Cumartesi günü deniz sezonunu açtık. Hava çok sıcaktı ve deniz de çok güzeldi. İyi bir dinlenme oldu benim için. Sanırım bu hafta sonu da cumadan gideriz yine. Gerçi sitede daha pek insan yok, marketi bile açılmadı ama daha güzel oluyor. Ortalık sessiz sakin, sabah kuş cıvıltıları ile uyanıyor insan. Vücut kadar ruh da dinleniyor ki şu aralar en çok ihtiyacım olan şey.

Herkese iyi haftalar...

8 yorum:

pie kurabiye dedi ki...

Ah ben de şu sınavı bekliyorum.Nedense bu sene pek bi yorgun hissediyorum kendimi.
Yazlığa bi atsam şu yorgun bedenimi....

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Bence sen yinede yaz, ben bloglara önce senin sayfandan başlıyorum okumaya.
Evet işte yine tatil sezonuda başladı, okullar birde bir hafta uzatılmış,hayırlısı ile bitsede tamamen yazı başlatsak bizde...

cenebaz dedi ki...

Petekçim, az kaldı, hayırlısı inşallah. Geçen seneden biliyorum, seninki bedenden çok gönül yorgunluğu. Biz, oğlanlardan fazla stres yapıyoruz galiba.

cenebaz dedi ki...

Böğürtlengözün annesi,sağol. Yazıcam da işte fırsat buldukça, ara sıra. Çocuklara da öğretmenlere de yazık valla. O sıcaklarda zaten ders yapılmıyor, işkence. İlla öğretmenlere 180 iş gününü doldurtacaklar. O zaman çocukların günahı ne? Kapat okulları, çocuklar gelmesin, öğretmenlere seminer, kurs falan yap, 180 günü öyle doldur.

Özlem dedi ki...

telaşlar , sıkıntılar hepsi üst üste zamanda öyle akıcı geçiyor ki hiç bir şeyi anlamıyorum .

cenebaz dedi ki...

Özlemcim, haklısın. Bunlar senin mutlu günlerin ama, tadını çıkar. Hiç bir şeyi de kafana takma.

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Çenebaz'ım,bu yıl sen de keyifsizsin farkındayım.Ah nerede benim o neşeli arkadaşım..Muhtemelen yılların birikimi bu;zamanla hepimizi kasabiliyor..Umarım yazlık yaşamı biraz keyfini yerine getirir..Canını sıkmamaya çalış güzel kardeşim benim.Sevgiler..

cenebaz dedi ki...

Serapçım, dediğin gibi yılların birkimi herhalde. <bir de keşfettim ki ben artık daha çabuk demoralize oluyorum. özellikle ailedeki hastalıklarda hemen onları kaybedecekmişim korkusu sarıyor beni. Dediğin gibi umarım yaza moral depolarım. Sağol benim canım arkadaşım.