Salı, Eylül 08, 2009

Sonbahar



Sonbahar geldi, gerçekten geldi ki İzmir de bile havalar soğudu, hatta hafif yağmur çiseledi. Madem sonbahar kaçınılmaz, ondan zevk almayı bilmek gerek:)) Hep söylerim,içime kasvet çöküyor bu mevsimde, artık kışı bile seviyorum ama yok sonbaharla bir türlü yıldızımız barışmıyor. Neyse kendilerine kerhen bi hoşgeldin diyorum.

Kardeşim iş nedeni ile gelen acil bir tel. sonrası pazar günü apar topar İstanbul'a döndü. Tabi en çok annem çok bozuldu buna ama yapacak bir şey yok.

Cuma günü babamı doktora götürdük. Şükür daha da iyi. Bu kez 3 ay sonra gideceğiz ve büyük olasılıkla da koltuk değneğini atacak artık.

Oğlum üniversiteye kayıt oldu, şebekesini aldı. Bu arada artık üni. kimlik kartına şebeke denmiyor mu? Biz şebeke deyince herkes gizli örgütmüş gibi aval aval bakıyor. Eylül içinde de İng. muafiyet sınavı var. Umarım geçer de bize bi onbin liracık kar sağlar.

Yarın 9 Eylül, İzmir'in kurtuluşu. Eşimle plan yaptık(tabi son dakika bi arıza çıkmazsa) vapurla Pasaport'a geçip, denize karşı kahvaltı ederiz, törenleri izler,en önemlisi Türkiye'nin yıldızlarının jetlerle gösterilerini izler, sonra da yine vapurla döneriz diye.

Bugün temizlik var. Sonrasında da anneme gideceğim Şimdi biraz yemek yapma zamanı.

Herkese iyi haftalar..

Not:Foto, g.etty i.mages'dan.

8 yorum:

meltem dedi ki...

hayırlı olsun, darısı bizim kızın başına :)evet sonbahar geldi yağmur yağdı ve ben çok seviyorum bu mevsiimi illede eylülü
sevgiler

cenebaz dedi ki...

Meltem, hoşgeldin. Benim kuzen de çok sever sonbaharı ama benim bunu anlamamı beklemeyin lütfen:)) Empati, mempati yok olmuyo ya:)

Anneanne dedi ki...

Sevgili çenebaz
oğlunuza başarılar dilerim.
Haklısınız sonbaharı bende sevmiyorum belki kötü anılarım var ondandır.Ama haklısınız zevk alıp tadını çıkarmak lazım galiba.Sevgiler.

cenebaz dedi ki...

Ece hanım, sağolun. Umarım başarır oğlum. Evet şu sonbahar çabucak geçse de kış gelse bari.

Unknown dedi ki...

hayırlı olsun şebekeniz:)babanıza sağlıklar diliyorum,sonbaharı bende sevmem ama yaşamaya alışmak da lazım artık değilmi dediğin gibi:))allah bizede göstersin inşallah şebeke aldığımız günleri:))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

hayirli olsun cenebazım:)
yalnız şebekeyi ben bile bilmiyorum sizin okulda mi öyleydi acaba:))))

nimet

cenebaz dedi ki...

Elçincim, her şey için sağol. İnşallah sizler de görürsünüz şebekeli günleri, daha iyilerini:)

cenebaz dedi ki...

Nimetçim, bizim okuldan ziyade bizim zamandan olabilir, hani dinazorlar ve mamutlarla birlikte üni.ye gittiğim günlerden :))
Bizim zamanımızda otobüslerde biletçiler olurdu ve" talebe kartları, şebekeler" diye bağırırdı, en azından İzmir'de öyleydi, hey gidi günler hey...