Cuma, Ağustos 14, 2009

Çeşme'den Bildiriyorum 2

Arkası yarın gibi oldu bu yazılar. Geçen Cuma (yani tam 1 hafta önce) eşim de hazır işten ayrılmışken yıllık tatilimizi yapalım dedik ve Çeşme'ye geldik. Geldik diyorum, eşim, ben, oğlum ve gelinimiz:)) Hep birlikte güzel bir tatil yapıyoruz. Deniz, havuz, güneş, kum ve bol bol yemek. Herkes gevşemiş durumda. Salı günü ÖSS sonuçları açıklanacak haberi ile gerilen sinirler ertesi gün güzel haberlerle birlikte kendini rehavete bıraktı. Oğlum özel bir üni. nin b.sayar mühendisliğini kazandı. Kızımızsa 9 Eylül İng. İşletme'yi:)) Hepimiz mutluyuz. Bu arada cumartesi günü de evlilik yıldönümümüzdü, 19 bitti, 20 yıla giriş yaptık. Durmadan kutlama yapıp duruyoruz. Pazartesi günü döneceğiz. İzmir'de de halledilmesi gereken şeyler var. Kayıtlar var. Belki öbür hafta yine geliriz. Aslında eşimin çalışmaması güzelmiş, en azından tatil yapmak açısından. Ama şimdi çalışması daha da elzem hale geldi, çünkü 5 yıl üni. parası var. Gerçi sağolsunlar hem babam hem de k.peder bu konuda sonuna dek arkanızdayız, sakın yazlığı falan satmayın, biz yardım ederiz dediler. K.pederimin oğlunun oğlu diye, babamınsa ilk torunu ve üzerinde çok emeği olduğundan her ikisi için de oğlum pek kıymetlidir.

Haberler şimdilik bu kadar. Herkese iyi hafta sonları...

9 yorum:

denizanasi dedi ki...

gelin ha :)) iş ciddi demek :)

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

tebrik ederim oğlunu, size de kolay gelsin..

Asortik Krep dedi ki...

Yıldönümüz kutlu olsun, yeni öğrencileri de tebrik ederim :)

cenebaz dedi ki...

Yalnızlar Kraliçem, teşekkür ederim.

cenebaz dedi ki...

Asortik Krep'im, her şey için sağol. Daha iyileri Çağıl'a inşallah.

pınar dedi ki...

oğluşunu da gelin adayını da:P tebrik ederim çenebazcım.

cenebaz dedi ki...

Pınarcım, buralardasın demek. Senden bir haber almak beni çok sevindirdi. Oğluş için daha çok erken aslında, her ikisi de 18 yaşındalar. Şimdilik çıkıyorlar ama artık devir böyle demek ki. brlikte tatil yaptık. Bu arada kaynanalık yapmıyorum valla, kızı seviyorum, çok tatlı, candan bir kız. Haklarında hayırlısı olsun. En azından şu üniversitelerini bitirsinler, sonra bakarız. Senden ne haber? Yağmur nasıl? Kocaman olmuştur.
İkinizi de çok çok öpüyorum. Lütfen bloğuna da bir şeyler yaz, nolur.

Anneanne dedi ki...

sevgili cenebaz hep iyi dilekler sizden geldi. Bu seferde ben sizi tebrik ediyorum mutlu yıldönümleri diliyorum.Oğlunuz içinde gözünüz aydın.

cenebaz dedi ki...

Yaşlarımız yakın olduğundan size anneanne demek yerine Hayal'in annesi demeyi yeğleyeceğim, tabii izniniz olursa. Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler:)