Çarşamba, Mart 11, 2009

Örgülerin Akibeti



12 Ocak'ta henüz yeni başladığım halini verdiğim yelek bitti ve teyzeme verilmek üzere hazır bekliyor. Teyzem büyük olasılıkla önümüzdki hafta İzmir'e gelecek, geldiğinde vermeyi düşünüyorum.


Bu da yakın plan resmi:)) Örneği halamın büyük kızından aldım. Fantazi lastiğe benzer bir örnek. Tabi, bu bitince hemen yeni bir yeleğe başladım. Yelek, çünkü kolu yok, yakası yok, çok kolay örmesi. Tv karşısında bile örebiliyor insan. Örnek te aynı örnekten(kolayıma geldi), yalnızca yünü değişik. Zaten yazın gelmesine az kaldı, taaa Ekim'e kadar yeni bir şey başlayamam diye bunu hızla bitirmeye çalışıyorum.


Kitaplarıma başlayamadım daha. Belki bugün. Bugün pazar var, enginar almak istiyorum, mevsimi geldi, karaciğerimiz ve damağımız bayram etsin.

6 yorum:

uykucu dedi ki...

ellerine sağlık ..benim geçen yıl başladığım eşime süeter hala 15 sm le bekliyor:)enginarı burdada gördüm ama soyulmamış yeşil haliyle istiyorum buralara gelmesi zaman alır..yılda 60 küsür yemek mi lazımmış?izmirliler daha iyi bilir:)

Unknown dedi ki...

örgüler şahane:)sen enginar al bende bugün kereviz pişirdim yalnız kendime:(

cenebaz dedi ki...

Figencim, çalışırken örgü falan gerçekten çok zor oluyor, bi de çocuk olunca. Bi gün biter elbet, aceleye ne gerek var:))
Valla, 60 mı, 70 mi kaç enginar bilmiyorum ama biz zaten epey bi enginar yiyoruz. Şöyle diyelim, her hafta adam başı 2-3 tane yiyo olsak tüm yıl 40 tane yiyorumdur her halde. Darısı başına...

cenebaz dedi ki...

Elçincim, ben de bu hafta sebzeleri sıraya koydum, yerelması, enginar, kereviz, arapsaçı. Geçen hafta et ve hamur işleri fazla kaçtı, kolestrol ve bilumum o acaip şeyleri(SGOT_SGPT falan gibi) dengelemek için bu hafta otluyoruz:))

denizanasi dedi ki...

harika.. benimkisi de aylardır elimde sürünüyor. o da gri :))

cenebaz dedi ki...

Denizanası, Figen'e de dediğim gibi çocuk küçük olunca insan eline alamıyor o tip işleri. Hem acelen ne canım, allahın kışı çok, bi tanesine bitirirsin:))