Pazartesi, Ocak 12, 2009

ÖRGÜ HAFTASI



Anneme ördüğüm yelek sonunda bitti. Ben aslında yılbaşı hediyesi olarak vermek istiyordum ama elime dikiş atılması örgü örmemi engelledi. O yüzden elimde çok oyalandı. Kahve çatlağı denilen modeli yapmıştım. Umarım beğenir. Bugün malum pazartesi anneme gideceğim. Onlar da hak kuşu gibi bekler beni zaten.


Tabi çok hamaratım (!) ya. Cuma günü halamın kızları ile birlikte bir kaç yüncü gezdik. Siyahlı grili kırçıllı bir yün aldım ve aşağıdaki işe başladım. Yine yelek yapıyorum, artık kimin kısmeti olur bilemem. Kendime örmüyorum, çünkü ben yün şeyler giyemem. Kışın bile giydiğim en kalın şey sweat shirt'tür. Çok çok üşürsem, polar montlarım var, onu giyerim.


Örgü örmeyi, daha doğrusu akşamları tv izlerken başka birşeyle de meşgul olmayı seviyorum. Aslında yarın gidip dut yünlerden alacağım. Daha önce yazmıştım. Şu an hamile olan çok sevdiğim 2 eski elemanıma bebe battaniyesi öreceğim.O yüzden belki bu yelek de kenara atılır, biraz geç biter.

Geçen hafta güzeldi. Yıllar sonra tekrar buluştuğumuz arkadaşlarala çarşamba günü ben de buluştuk. Ertesi gün ise emekli bankacılar olarak bu kez bir arkadaşımızda toplandık. Bu cumartesi de liseli kızlarla olan yemekli toplantımız var. Bana yakın oturan birinde buluşacağımızdan yürüyerek gideceğim. Önümüzdeki hafta çarşamba ise bu kez emekli bankacılar bana gelecek, ertesi günse diğer arkadaş grubu ile buluşacağız. Çarşamba günkü toplantı ile bendeki toplantıların tümü bitmiş oluyor. Ben artık hep gideceğim:))

Sömestr yaklaşıyor. Zavallı oğluşuma tatil yok. Tatilde 2 hafta dersane varmış. 1 hafta sabahçı, 1 hafta öğlenci olacaklarmış. Bu arada 26 Ocak'ta kardeşim ve yeğenim geliyorlar. Yeğenim bende kalacak. Ona iyi bir tatil geçirtmek istiyorum. Sinemaya gideriz, yeni açılan doğal yaşam parkına gideriz(bahaneyle ben de görürüm), hava güzel olursa Bostanlı sahilindeki çocuk parklarına gideriz, alışveriş merkezlerine gider, jetonlu oyuncaklara bineriz. Şimdiden içimi sevinç kapladı. Dört gözle bekliyorum(Z) ikisini de...

Herkese iyi haftalar

6 yorum:

Unknown dedi ki...

benimde öresim öresim var ama ne öreceğimi bilemiyorum:))yiğeninle iyi eğlenceler diliyorum...

cenebaz dedi ki...

Elçincim, oğluşa atkı ör, bere ör, büyüklere yelek ör, var epey seçenek. Maksat el oyalansın.
Ben de sana sömestrede oğluşunla iyi eğlenceler diliyorum.

denizanasi dedi ki...

bende şu sıralar deli gibi örüyorum. ama bişseye benzemiyor. dumdüz stres atmak için örüyorum. valla terapi gibi geliyor bana :)

Unknown dedi ki...

Dut dediğiniz ipten bebek battaniyesini bekliyorum, merak ettim doğrusu:)

cenebaz dedi ki...

Denizanası, ben de terapi için örüyorum. Ben gene yelek örüyorum da kime olduğunu ben de bilmiyorum:))

cenebaz dedi ki...

Duha, merhaba. Aslında ben dut diyorum, baktım koza deniyormuş:)) Ne zaman yünü alıp, ne zaman başlıcam ben de merak ediyorum valla:)) İlk doğum Mart'ta. Zaman kalmadı aslında.