Perşembe, Ocak 01, 2009

2009'un ilk Postu



Yeni yılın ilk günü, ilk post. Şöyle sakin, ruh dinlendirici bir resim olsun dedim. Hem de bu kar kıyamette iyi gider diye düşündüm.

Dün çok güzeldi. Mezeleri almak için markete gittiğimde ortaokul-lise ve üniversiteyi birlikte okuduğum arkadaşımla karşılaştık. İkimizin de alışverişleri bittiğinden oradaki kafede 1 saaten fazla oturup sohbet ettik. Ayarlasak, sözleşsek olmazdı. Bu bana eski yılın gider ayak yaptığı hoş bir sürpriz oldu, bayıldım.

Sonra eve gelip, b.sayar başında zaman öldürdüm. Ortanca ve küçük halamla, yengemi ve birkaç arkadaşımı arayıp yeni yıllarını kutladım.Oğlum okuldan döndü, duş aldı,sonra da dün gece toplanacakları arkadaşına gitti. Eşim gelince ben sofrayı hazırlamaya başladım. Saat 8 gibi sofraya oturduk. Ağırlıklı olarak O.kan B.ayülgen'i seyrettik. Reklamlarda Kanal D'ye(skeçleri izlemeye çalıştık-hıyarlı babayı falan) ve ATV'ye baktık. 12 olmadan büyük halamla teyzemi aradım. Bu arada kardeşim beni aradı. 12'de eşimle birbirimize iyi yıllar diledikten sonra 12'yi biraz geçe de annemleri aradım. Saat 1-1.30 gibi de yattık. Oğlum sabah 11 gibi sağ salim(çok şükür:D ) geldi. İnsan evham ediyor, genç bunlar içiyorlar, neler oluyor falan diye. Neyse vukuatsız şekilde yeni yıl kutlaması yapmışlar ve eve geldi.

Birazdan eşimin teyzesine, annesine, sonra da benim annemlere gidip birer küçük hediye ile yeni yıllarını kutlayacağız.

Eee, yılbaşı, yılbaşı onu da bitirdik. Tekrar herkese iyi seneler.

Dip not: Saat 10 gibi eşim annelerini aradı, yeni yıllarını kutlamak için, şimdi onlar erken yatar dedi. Netekim k.validem yatmış uyumuştu bile, kayınpeder de artık yatmak üzereymiş. Hani onları aramadık sanmayın diye yazayım dedim:))

4 yorum:

uykucu dedi ki...

oo süper bir yılbaşı geçrimişsin umarım tüm yılın böyle olur..demek oğlan büyüdü artık ayrı takılıyor ha:)benim yeni yılım heryıldan farklı olarak erkenden yatmayla sonuçlandı, annem bizdeydi yemek sonrası hediye merasimi yaptık tv de şen şakrak müzikli bir şeyler olmayınca nasılsa tekrardan yayınlanır diyerek komedi tarzı şeylerde pek açmadı ve koltukta uyurken eşimin dürtüklemesiye kalkıp yatağıma yattım saat mi;11 di:)umarım benim yılımda uyuşuk geçmez!

Unknown dedi ki...

bizde televizyon karşısındaydık hıyarlıyı havuçluyu izledik işte zaten başka birşey yoktu.iyi yillar...

cenebaz dedi ki...

Figencim, benim için güzel ve dinlendirici bir yılbaşıydı. Yok, yok merak etme,ne evdekiler ne de iştekiler istesen de uyuşuk bir yıl geçirmene izin vermezler:))

cenebaz dedi ki...

Elçincim, evet evet biz de o skeci izledik. Gerçekten de doğru dürüst bir şey yoktu TV'lerde. Ha, bi de Hadise'nin şarkıları vardı. Eurovision şarkısı gerçekten çok güzel, çok beğendik.