Pazartesi, Şubat 11, 2008

Uzun Bir Ara

Tatiller benim b.sayardan zorunlu olarak uzaklaşmama neden oluyor. Biraz oğlumdan fırsat bulamamak, biraz da gelen gidenle ilgilenmekten b.sayara ayıracak zaman bulamıyorum. Geçen hafta pazartesiden başlıyayım;

Pazartesi bir önceki postta yazdığım gibi kardeşimle birlikteydik. 2 gece bende kaldı. Her gece saat 2'lere 3'lere kadar oturup muhabbet ettik. Dolayısıyla da sabahları geç kalktık. Geç bir kahvaltıdan sonra salı günü büyük ve ortanca halalarımıza, çarşamba günü ise en küçük halamıza gittik. Hepsi çok mutlu oldular kardeşimi görünce. Yaza da gelicek kardeşim ama genelde o zaman pek İzmir'de kalmıyorlar. Geldiklerinin ertesi günü hemen Çeşme'ye bizim yazlığa gidiyorlar. Zaten eşi işi nedeni ile 1 hafta kalabiliyor. Yani akrabalarla görüşemiyorlar pek yazın. Neyse, çarşamba günü halamdan çıkışta kardeşim bir arkadaşını ziyarete gitti. Ben de anneme geçtim, akşam yemeği için bizi çağırmıştı. Kardeşim ertesi gün gideceği için son bir akşam daha birlikte olalım demiş. Perşembe günü ise akşamüzeri kardeşim İstanbul'a döndü. Tabi, hemen bir mahzunluk çöküyor insanın üzerine. Buna da şükür. Artık inşallah yaza. Hem o zaman yeğenimi de görücem.

Cuma günü ben bir arkadaşımla buluştum. Önce yemek yedik, sonra bir yerlerde oturduk. O kahve içti, bense yeşil çay(Starbuckslar bence çay seçeneklerini de arttırmalılar).Güzel neşeli bir gündü.

Cumartesi günü evden dışarı çıkmadım. Çünkü haftaiçi o kadar çok koşuşturdum ki bir gün evde yayılmak istedim. O gün evin içinde yedik, içtik, tv seyrettik, kısaca tembellik ettik. Gerçi ben okulların açılması şerefine(!) yine 5 gömlek ütüleme moduna girdim, biraz ütü yaptım. Pazar günü de akşamüzeri saat 4 gibi çıkıp k.valideye uğradık. Giderken börek, kurabiye aldık. Gidince çay demledik. Oğlum da kurs dönüşü oraya geldi. 1-2 saat kadar oturduk. Sonrası malum, pazar modu.

Bugün de sabahtan eşim işe, oğlum okula ve ben doooğru b.sayar başına. Daha kahvaltı bile etmedim ama çayımı demledim. Son noktayı koyayım, hemen kahvaltı tepsimi alıp b.sayardan gazeteleri okumaya başlıycam.

Herkese iyi haftalar, çocukları okula başlayan tüm blogger annelerin gözü aydın, blogger öğretmenlerimize de allah kolaylık versin:))

8 yorum:

pınar dedi ki...

çenebaz özlemişim seni okumayı. izmirden dün döndük biz de. cumartesi ben de evde tembellik yaptım, yağmur yağıyordu zaten demi:)
ayrıca blogger öğretmen olarak teşekkür ediyorum, öpüyorum.

Unknown dedi ki...

yaşasın okulll:))))

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Allah kavuştursun diyeyim önce kardeşinle..
Sizinde yeni okul döneminiz hayırlı olsun :) Bizimkisi dün okula gitti, bugün öğretmeninin bir işi dolayısıyla yine tatildi, pek bir mutlu kendileri :)
Çok şükür bizde şimdilik gömlek derdi yok, içlerine lecoste giyiyorlar. Onları ütülemekte kolay. Allah yardım etsin sana...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Hepimize hayırlı olsun evet.:) Tatil dediğin bizim için, sadece sabahları yarım saat fazla uyku demekti. O da bitti...:(

cenebaz dedi ki...

Pınarcım, zor olmuştur dönmek. Hem memleketini geride bırakıyorsun, hem de iş başlıyor. İşiniz zor valla. Allah kolaylık versin

cenebaz dedi ki...

Elçin, evet yaşasıııınnnn:))

cenebaz dedi ki...

Böğürtlengözün annesi, sizin de yeni eğitim döneminiz hayırlı olsun. Ama öğretmeniniz pek çabuk pes etmiş:)) Lacostlar dert değil gerçekten , neyseki sizin gömlek döneminize daha epey var:))

cenebaz dedi ki...

Fikrişim, hepimize hayırlı olsun. Ben o yarım saati bile uyuyamadım. Eşim işe devam ettiği için biz gene aynı saatte kalktık da küçük bey maşallah saat 12'lere kadar uyudu, ben de kıyamadım ellemdim uyusun diye.