Salı, Mayıs 29, 2007

Neden:(((((((

Önce Pınar gitti,sonra Gayriye, şimdi de Çiçeklibahçe. Neden gidiyorsunuz? Lütfen dönün, yazılarınızı bekliyoruz:((

19 yorum:

kurunane dedi ki...

bence de kimse bir yere gitmesin. çenebazcım iyi yapmışsın bunu yazmakla.

cenebaz dedi ki...

Evet, evet, bi kere blog açan bi daha vazgeçemesin, böyle bir kural konsun:)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Çok sevdiğin bir dostunun, çok uzaklara gitmesi gibi.. insanın içini acıtıyor.:(((( Bir gün geri dönmelerini umarak, her gün yokluyorum.:)

cenebaz dedi ki...

Fikrişim, ben de her gün kontrol ediyorum. Gerçi Gayriye bloğunu tamamen silmiş ama bakarsın bi gün tekrardan yeni bir blog açar.Umutla bekliyorum.

renkler dedi ki...

ÜBlogların kapanması üzücü. Hangi ruh hali ile kapatıldığını merak ediyorum. Büyük konuşmak istemem ama bloğumu kapatacağımı sanmıyorum. Yine de belli olmaz tabi. Sıkıldığımda, üzüldüğümde yazabiliyor, dertleşebiliyorsam niye kapatayım? Söyleyecek sözüm kalmadı lafını da anlamıyorum. Bir gün söyleyecek lafım yoksa eğer, yaşam sevincimi kaybetmiş olurum, Allah korusun. Nice beraber yıllara...

mayonez dedi ki...

herkes teker teker gidiyor:((ne oluyor:(

pınar dedi ki...

ben burdayım, sizi okuyorum hep çenebaz. renklerin dediğine katılıyorum. bir ara yaşama sevincimi kaybettiğim için yazmak istemedim ama artık 1 ay geçti, ve daha iyiyim.

ciceklibahce dedi ki...

Sevgili Cenebazım:) Senin yerin çok ayrı bende... Bana ilk yorum bırakanlardansın:)
Benim içinde zor bir karar oldu ama biraz mecbur kaldım. Kendi kararım dışında deşifre oldum ve ondan sonra istediğim gibi yazamaz oldum. Blogumu ilk açtığım günlerdeki samimiyetim gitti her yazıdan önce düşünür oldum bunuda yazsammı yazmasammı diye! Kendi sayfamda da belirttiğim gibi tadım kaçtı. Ama tam anlamıylada silmeye gönlüm el vermedi... Belki bir süre sonra tekrar yazmaya başlarım.
Mail adresimi de yazayım isteyenler mail atabilir:) cicekli.bahce@yahoo.com.tr
Yusufa gelirsen haber ver bizim eve çok yakın:)

cenebaz dedi ki...

Renklercim, insanın ruh hali an be an değişebiliyor. Ben o arkadaşlarıma da hak veriyorum da bizi yazılarından mahrum etmesinler diye manevi baskı yapmaya çalışıyorum. Sen bloğunu sakın kapatma , e mi?:))

cenebaz dedi ki...

Mayonezim, ben de çok üzgünüm:((

cenebaz dedi ki...

Pınarcım, bizleri okuduğunu biliyorum, yorumlarından (ve mesajından) ama ben senin yazılarını ve Yağmur'un resimlerini de görmek istiyorum:))
Madem artık iyisin, hadi hiç olmazsa bir kaç tane Yağmur fotosu koy bloğa:)

cenebaz dedi ki...

Çiçeklibahçem, sen de haklısın. Deşifre olunca insan herşeyi içinden geldiği gibi yazamaz. Bu da kasar insanı. Belki ilerde yeniden blog açarsın. Bu arada Yusuf'a gelecek yüzümm mü var?:))

Gamzeli dedi ki...

Evet herkes yavaş yavaş gidiyor niye acaba? :(

mayonez dedi ki...

ya ben zaten toplu deşifreeyim eşim eşimin ailesi benim ailem herkes öğrenmiş çokta tınnnn. o gün kocamla kavga ettiysemde yazarım, canım sıkıldıysada yazarım okuyup yanlış yorumlayan kötü günüme sevinen utansın.

deşifre yüzünden bırakmayın bırakın millet çatlasın, üstüne üstüne gidin. zerre kadar düşünmüyorum ben lütfen geri dönün:((((

cenebaz dedi ki...

Gamzeli, umarım dönerler

cenebaz dedi ki...

Mayonezim, herkes kendi içinde haklı. Yalnız eş ve aile değil ki , iş çevreleri ve arkadaşları arasında da deşifre olmuş ve rahatsızlık duuymuş olabilirler. Mesela Pınar, tamemen kendi isteksizliğinden dolayı yazmadığını söyledi. Herkesin farklı nedenleri var. Dönmelerini umuyoruz, yapacak başka bir şey yok

Asortik Krep dedi ki...

Gayriihtiyari kadar uygunsuz kelimeleri uygun kullanıp komik yazı yazan kimse olmaz herhalde..Ben onun için çok üzüldüm..ama o kelimelerden başı sıkıntıda olabilir çünkü google dan uygun olmayan kişiler gelmiş olabilir.Bu sadece tahmin.

Pınar, hamileyken de sıkılmıştı ve çok özlemiştim..Bence de yine yazsın..


Çiçekli Bahçe , rahatsız olduğu yazıları silip devam etsin ya..Bir kaç sevimsiz kişi için bizi bırakmasın.Deşifre olmuş biri için en büyük örnek benim..Hatta Uzunbeyi görenler bir de gerçekten Uzunbeymiş diye laf atıyorlar :))

cenebaz dedi ki...

Asortikçim, yazdıklarının tümüne katılıyorum. Umarım dönerler.

Asortik Krep dedi ki...

Gazelcimde ortalarda yok! Resmen ortadan kayboluyorlar :(
Mailini bilen var mı?
Ya da bana mail atsın lütfen..