Perşembe, Mayıs 17, 2007

Cuma:)))))



Y.alın'ın hem kendini hem de şarkılarını çok beğeniyorum. Lütfen, çüş demeyin. Hani nerdeyse oğlu yaşında çocuk falan diye. Güzele bakmak sevapmış. Ötesini boşverin. Bu aralar sürekli Y.alın'ın " Her şey Sensin" şarkısını dinliyorum. Ama benim vardır böyle takıntılarım. Bir şarkıya taktım mı artık durmadan onu dinlerim, yeni yetmeler gibi. Bir önceki albümündeki şarkıları da çok duygusaldı. Bu albüm de güzel olmuş. Özellikle şarkı sözleri kadınları tam kalbinden vuran türden. Bu arada Yalın'ın gerçek adı H.üseyin. Yalın ise gerçek soyadı. H.ürriyet yazarı F.erai T.ınç da teyzesi oluyor. Bakın size bol da magazin haberi verdim.

Bugün kısmetse emekli kızlar olarak karşıda buluşuyoruz. Karşı yani G.öztepe tarafı oluyor, İzmir dışındakiler içindi bu not. Balık var bugün, yanında bol kahkaha ve muhabbet. Çok ihtiyacım var.

Yarınsa 19 Mayıs. Hepinizin bayramını kutluyorum. Unutmayın, yarın gazete almak yok. Protesto ediyoruz. Yarın akşam içinse bir yemekli toplantı var ama daha detayları bile bilmiyorum. Ben kafadan giymek için bir şeyler hazırladım. Eğer o toplantı olursa muhteşem olucak. Detayları pazartesi yazarım.

Herkese iyi tatiller.

17 yorum:

uykucu dedi ki...

Yalını bende severim Çok duru bir sesi ve de temiz bir yüzü var.yaşıda gösterdiğinden daha büyük biline.iyi yemekler balıklı ha şimdiden afiyet olsun.
niye gazete alınmıyor protesto ediliyor ben bilmiyorum?

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Yalının şarkılarını bende seviyorum ama yeni kasedini dinlemedim. Cuma gününe yakışmış yalnız kendisi.
Balık için afiyet olsun. Ohh yaz geliyor bizde yiycez taze taze balıkları.
Bu arada neden yarın gazete alınmıyor bende bilmiyorum ve merak ettim.

Benim Hayatim dedi ki...

Aynı parça ve Yalın önceki postlarımdan birini olşturuyor :) Bu sıralar C. ile favorimiz cumhuriyet bir de onu dinle.

Emekli olomak istedim birden ohh sefaya bak!

renkler dedi ki...

19 Mayıs kutlu olsun. Haftasonuna gelmese idi daha da iyiydi ama olsun. Bayraklarımızı asalım:-) Gazete de almayalım. Zaten okuyacak vaktim olacağını sanmam.

nimetin.blogspot.com dedi ki...

iyiki senin sayfani ziyaret etmişim bugün cenebaz:))) yalını bende çok seviyorum yahu. yeni cd sini almadım ama alayım yarın dur. yolculuk da var hazır. tam zamanıdır. evet evet iyi aklıma getirdin
hepimizin:))) gençlik bayramı kutlu olsun:)))

nimet

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Ah yoğunluktan.. ancak gelebildim.. bu Cuma ilk yorum kaçtı.:( Yalın'ı severim.. dünya ahret kardaşımdır kendüsü.:) Bacım üç otuzunda mısın ki, kazık kadar adam, nasıl senin oğlun yaşında olsun.. görmüyon mu Pınar'ı.:) Ay şu emekli kızlar toplantısına ne özendim.. özellikle bugün nefes almadan çalışınca.. umarım çok güzel geçer.. afiyet olsun.. muhabbetiniz bol olsun.. güzel haftasonları olsun.:)

kurunane dedi ki...

iyi eğlenceler çenebazım, geçtiğimiz günlerde biraz bunalmıştın, hakettin valla

Admin dedi ki...

Merhaba,

Sitenizi tesadufen internette buldum. Anne ve anne adaylarina ozel bir sitemiz var" http://www.gebelikveannelik.com/ sitemizde forumda mevcut amacimiz guzel paylasimlarda bulunmak sizde bizi sitenizden link vererek desteklerseniz bizi cok sevindirirsiniz, tabiki bizde sitemizden sizin sitenize link verecegiz

Tesekkurler, Iyi Gunler
www.gebelikveannelik.com

cenebaz dedi ki...

Figencim, malum medya iktidarın borazanı. Hatta" Bir Tayyip alana Aydın Doğan bedava" sloganları Cumhuriyet mitinglerinde ortalığı inletti, o yüzden gazete almadık 19 myaıs günü.

cenebaz dedi ki...

Böğürtlengözün annesi, neden sadece yazın balık yiyorsunuz? Her mevsimin taze balığı var. Hatta benim bildiğim balık sezonu Eylül- Ekim gibi başlar, tüm kış sürer. Gazete almama ile iligli Figen'e yazdığım cevaba bakabilirsin.

cenebaz dedi ki...

Mücevherkutusu, oo çabuk pes ettin, emeklilik için. Du bakalım, daha ne güzel çalışma dolu günler var önünde. Valla, dalga geçmiyorum, ben seviyordum iş hayatını. Evde yapılanlar ıvır zıvır, hele çalışma hayatından sonra hiç tatmin etmiyor insanı.

cenebaz dedi ki...

Renklerim, senin de 19 Mayısın kutlu olsun. Haklısın, Cumaya falan geleydi de çalışanlar 3 gün bayram yapaydı iyi olucaktı, kısmet.

cenebaz dedi ki...

Nimetçim, mutlaka Cumaları bana bi uğra:)) Yalının CD gerçekten harika. Tavsiye ederim, özellikle yollarda dinlemek için.

cenebaz dedi ki...

Fikrişim, valla ayıpladım seni. Bu sefer ilk yorumu kaçırmışsın, bak bi daha olmasın:)) Toplantı süperdi
detaylar postta.

cenebaz dedi ki...

Kurunanecim, gerçekten güzel geçti, dinlendim, mutlu oldum. Bu hafta enerji doluyum.

cenebaz dedi ki...

Gebelik ve Annelik, bugünkü postumda sitenizden bahsedeceğim. Ben kimseye link vermiyorum, çünkü şu an itibarı ile izlediğim en az 60 civarında blog var. Hepsini yazmaya kalkarsam yan sütun dolup , taşacak. Sitenizi de ziyaret edeceğim.

sumuklubocek dedi ki...

ya cok komik Yalin'in parcalarini ben de cok seviyorum ama hic kendisini gormemistim -yuh yani demeyiniz lutfen, memleketten bu kadar uzak kalinca boyle oluyor iste-, ne diyeyim hos cocukmus :)))