Perşembe, Mayıs 03, 2007

Bi de Bunlar Var


 
Posted by Picasa



Bugün yapmam gereken çok iş var. O yüzden dünden hazırlamıştım postumu, n'olur n'olmaz diyerek. Bunlar biliyorsunuz özel istekler. Bruce= Kurunane'ye, Richard ise Toprakveben'e gidiyor kızlar, ona göre:))

Niye çok işim var dedim , onu da açıklayayım. Eşimin halası daha doğrusu kayınpederimle amca çocukları olan hanım bize geliyor. İstanbul'da oturuyor. Şu an bir arkadaşını ziyaret için Ayvalık'taymış. İzmir'e de uğramak istemiş.Zaten tüm akrabaları burada. Kayınvalidem Foça'da olduğundan otomatikman bana geliyor. Tabi işin bir de geçmişi var. Benim tembel koca, lise 2'de iken neredeyse kalmak üzereymiş. O zamanlar da k.pederin işi nedeni ile Ankara'dalar. Bu halanın kızı, İst.da bir lisede öğretmen. Benim koca, Lise 2'de 2. dönemi İstanbul'da bu halanın yanında okumuş ve tabii sınıfını geçmiş:)) Yani taaa o zamanlardan gelen bir samimiyet var. Halanın da 2 kızı olduğundan, eşimi oğlu gibi sever. Eşim de bayram, seyran, kandil, yılbaşı her durumda onları arar, sorar. İşte bu hala geliyor diye biraz yemek yapayım dedim. Bu arada haftasonu yoğun. Pazar günü k.validemin doğum günü. Fakat o gün oğlumun veli toplantısı olduğundan yarın Foça'ya gidip kutlayacağız. Yarın yemek yapacak zaman bulamam, o yüzden 2 günlük yemek yapayım dedim. Dün hem sebze-meyve alışverişini hem de anneler günü ve doğum günleri alışverişini tamamladım. Doğumgünleri dedim; kayınvalidem, eşim, kuzenim. Anneler günü ise; annem,teyzem, kayınvalidem, eşimin teyzesi, bu yıl bir de hani bana sarma saran teyze var ya ona da bir şeyler aldım. Evli değil. Yaşlı. Mutlu olsun istedim. Dün canım çıktı sokaklarda dolaşmaktan. Hem zevkli hem de keseye uygun bir şeyler bulmak zor. Zaten Mayıs-Haziran yıkım ayları oluyor bana. Önümüzdeki ay ise babalar günü, görümcemin ve çok yakın bir arkadaşımın d.günleri var. Yok, yok ben bu kredi kartlarını denize atıcam. Başka türlü 2 yakam bir araya gelemiyecek. Bari yok derim, alamam.

Herkese iyi tatiller, iyi dinlenmeler, tabi dinlenebilenlere...
Ya, bu hala kaç gün kalır acaba?:))

15 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

1- bacım yaptıkların iki katı üç katı olarak dönsün inşallah sana geri.. temiz kalpli, cömert arkadaşım..)
2- haftasonu dinlenebilecek olan arkadaşlarıma imrenerek.. iyi dinlenmeler diyorum ben de.:)
3- Bu yaratıkları, tek başına yedirmezler adama.. Kurumnanem ve Elifim.. bak şimdi birazdan dolar burası..
4- seni yerler yerler, seni ham yapar bu zilliler şarkısı geldi aklıma niyeyse..
öptüm.. kaçtım....:)

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Yahu bu üst resimdeki adam en pis haliyle bile ne kadar yakışıklı.
Seninde program yoğun bu haftasonu, bende üst üste koyduğumda yaklaşık boyutu belime varan yükseklikte birikmiş olan ütülerimi yapıcam :)
Haftasonunu yoğun geçirecek tüm arkaşdaşlara kolay gelsin.

renkler dedi ki...

Amanın yine mi Cuma gelmiş:-) Bir hafta da benim için Mel Gibsonun resmini koyar mısın? Ama biraz gençlik resmi olsun:-) Bu da ısmarlama Cuma güzeli:-)

cenebaz dedi ki...

Fikrişim, cumaları hiç kaçırmıyon, hep ilk yorum senden , neyseee:)))

cenebaz dedi ki...

Böğürtlengözün annesi, ben dün o dağları erittim ama gene nerden baksan pazar gününe 10 gömlek var. (malum eşe 5 iş gömleği, oğlana 5 okul gömleği)

cenebaz dedi ki...

Renklerim, istediğin Mel olsun. Haftaya güzelimiz belli oldu, iyi oldu

kurunane dedi ki...

cuma günleri benim pazarım oluyor, sabah erkenden çıkıyorum evden, tabii ben hep sona kalıyorum. canımsın çenebazım, çok incesin gerçekten.

ama şu bruce abimize bi bakın yaa... işte budur...

kurunane dedi ki...

ay fikrişim son anda gördüm yazını pardon canım. dolsun canım dolsun güzele bakmak sevaptır :)) yalnız bruce abime iyi bakın herif 50sini geçmesine rağmen birçok gençten daha yakışıklı...

gazel vakti dedi ki...

Bacııııı bana pambıh pensese elmayı veren cadı geliyo. İki gözü varya onunda öbür gözünden ameliyat olcak. İşte opereyşından sona bana geliyo keşke eşimin uzaktan bilmemne halası gelseydi sıkılıp giderdi en nihayetinde 2.-3. gün. Revir ya burası. Bacı gel senle elele tutuşup sığınma evine yerleşelim. Yahu ben daha bundan 3-4 ay önce intiharı düşünmedimmi bunlardan bakınız ocak ayı arşivi. Sen o halayı bize yolla en iyisi analarını ziyarete gelcek ulemanın yanında senin halanın mevzusu bile olmaz nasılsa ben hergün 4 çeşit yemek haftasonuda 40 kişi ağırlıycam. Eeeeee anaları hem çok zor bi ameliyat geçircek ki biz buna katarakt deriz yatak yorgaz yatmayız hemde analar günü be. Yav daha yazasım var bitmedi bitmiycekte birazda gideyim başka bi blogda içimi dökeyim.

ciceklibahce dedi ki...

Kolay gelsin işin çok bu hafta. Gene 2 güzelde pek hoş olmuş:)))

cenebaz dedi ki...

Kurunanem, bence de budur:))

cenebaz dedi ki...

Gazelvaktim, seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de birazcık koca sülalesine gark olmuş vaziyetteyim. Hala ya bu haftasonu Cuma ya da sonraki Pazartesi gidecekmiş. Yani 1 hafta off durumundayım. üstelik perşembe bizim aylık emekliler toplantısı var. neyse, ayıp olmaz herhalde, özür dileyip gidicem arkadaşlarımı görmeye. Ben de de bir önceki pazar k.peder vardı. Şimdi hala. Bak gör öbür haftasonuna ya k.ana gelir ya k.peder. Birlikte gelmiyorlar çünkü o zaman kendi evlerinde kalmak zorunda kalacaklar, yemek pişirecek falan. Nasılsa var bi salak gelin, yatıracak yedirecek, içirecek. Üstelik evlerimizin arası 200 metre falan. Off, neyse ben de bunları postta yazayım ya...

cenebaz dedi ki...

Çiçeklibahçem, belki haftaya üç güzel olur:)))

kurunane dedi ki...

hala henüz gitmemeiş anlaşılan :) kolay gelsin çenebazcım :)

cenebaz dedi ki...

Kurunanecim, tek halanın gelişi olsa. Hastalıklar, annemin teyzesinin vefatı. Geçen hafta kötüydü ya. Allah beterinden korusun.