Perşembe, Şubat 22, 2007

TEMA

TEMA vakfinin cok guzel bir projesi var. Kuresel ısınma gibi dev sorunumuzun oldugu su gunlerde lutfen suna tiklayip projeye destek verin. 5 dakikanizi bile almaz.

7 yorum:

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

bilgilendirme için teşekkürler,hemen girdim Tema nın sitesine ,tekrar teşekkürler...

Ayçiçeği dedi ki...

İyi yapmışlar :)

kurunane dedi ki...

şu küresel ısınmaya aslında manyaklık derecesinde kafayı takmış durumdayım, belki blogda hiç bahsetmedim ama günlük yaşantımda sürekli bu konudan bahsediyorum. başka bişe düşünemez durumdayım desem yalan olmaz.

birde amerika ve avrupa ülkelerine çok gıcığım var. üstelik bu durumun %30'undan amerika sorumlu ama hiiiç bişe yapmaya niyeti yok. gelişmiş ülkeler ise gelişmekte olan ülkelere sanayii üretimini bize bırakın biz size satalım diyorlar. alemin akıllısı sadece kendileri çünkü. yok yeeeee... öte yanda petrol zengini arap şeyhleri çöle kayak merkezi yaptırıyorlar.

sonra neymiş efendim sen sanayiini durdur. ay valla bu konuya çok takıyorum.

cenebaz dedi ki...

Gerçekten sorumluluğu artık gelecek kuşaklara atmadan , bizlerin bir şeyler yapması lazım. Yoksa onları çok kötü günler bekliyor.

bembi dedi ki...

bu konuya önem verip link vermene çok sevindim :) ben de blogumda bu projeye ve küresel ısınmayla ilgili konulara link verdim ve benden başka bir kaç kişi bu vesileyle fidan ekti, bağış yaptı, meşe palamudu aldı :) umarım daha çok kişi katılır! :o)

cenebaz dedi ki...

Bembi, hoşgeldin. Umarım bu konuya eğilen insan sayısı artar. Yoksa :(

bembi dedi ki...

hoşbulduk, ben de beklerim! :) işte böyle çevremizi haberdar ederek sayıyı arttırabiliriz bence. benim rüyalarım kaçıyordu haftalardır ama böyle bilgilendirmelere girişip, ağaç dikip, suya elektriğe dikkat editmeye başlayınca içim birazcik rahatladı..