Perşembe, Kasım 16, 2006

Bir sürü

sağlık problemi ile uğraşıyorum geçen haftadan beri. Genetik karnem zaten çok kötü. Hepsi birbir çıkmaya başladı. Geçen hafta tansiyonum çok yüksekti. Geçiştirmeye çalışırken benden 5-6 yaş küçük 2 kişinin beyin kanaması nedeni öldüklerini duyunca cumartesi soluğu doktorda aldım. Artık düzenli olarak tansiyon ilacı kullanmaya başladım( Ay, ne gıcık. Tam emekli ve yaşlı yazısı oldu bu) Tahlillerde kolestrol de yüksek çıktı. Doktor ayrıca şeker yükleme istedi. Yarın da onu yaptıracağım. O yüzden zaman bulup yazamıyorum. Hatta çoğu zaman bloglara bile girecek zamanım olmadı. Bu arada oğlum Salı akşamından beri Ankara'da. Okul gezisi nedeni ile. Cumartesi sabah dönecekler. Onu çok özledim. Bizden ilk kez ayrılıyor. Ben çalışırken yazın anneannesi ya da babaannesi ile yazlıkta kalıyordu ama yine yanında bizden bir büyük oluyordu. Bu ilk kez kendi kanatları ile uçtuğu gezi. Allahtan cep telefonları var.[Bu vesile ile Nokia ve Sony Ericsson'a binlerce teşekkür. Allah onlara zeval vermesin:))] Ama bunaltmamaya da çalışıyoruz. Yalnızca akşamları arıyoruz ama aklım hep onda. Canım oğluşum, çok özledim ya. Akşamları onun yastığıyla uyuyorum, bari kokusunu içime çekeyim.

7 yorum:

ciceklibahce dedi ki...

Çok geçmiş olsun. İlaç kullanmak o kadarda kötü birşey değil. Tansiyonunu düzenler böylece. Sen vitamin niyetine iç ilaçaları:))
Oğluna da Allah kavuştursun. Benimki 3 yaşında o büyüyüp gidince napıcam acaba diye düşünmeden edemedim:))

cenebaz dedi ki...

Duygucum, teşekkürler.
Çiçeklibahçem, zaten ben de o niyetle içiyorum o ilaçları. Allah hiçbirimizi evlatlarımızdan ayırmasın. Böyle geçici ve kısa ayrılıklar olsun yalnızca.

pınar dedi ki...

geçmiş olsun çenebaz. epeydir yazmayınca merak etmiştim.
ben uzaktayken annemler de arayıp durunca kızardım:) ama yağmur doğunca hak verdim artık.

renkler dedi ki...

canım geçmiş olsun. Tansiyon genç yaşta ortaya çıkıyor, ilaçlarını ihmal etme. Annem de 39 yaşından beri yüksek tansiyon ilaçları alıyor düzenli. Onunki psikolojik tansiyon. Bir şeyi kafaya takınca yükseliyor. Herşey biz insanlar için değil mi? Kolestrol için diyet yapmalısın sanırım.

Yavrularımız ne kadar da büyüse hep bizim için bebekler... aLLAH AYRI BIRAKMASIN ONLARI BİZDEN:-)

EBRU dedi ki...

Çok geçmiş olsun sevgili Çenebaz. Sağlık ihmale gelmez kendine dikkat et. Oğlun için Allah kavuştursun diyorum. Sevgiler...

Gün dedi ki...

Geçmiş olsun düzenli ilaç kullanımında tansiyon çok sorun olmuyor bildiğim kadarı ile, yakışıklına kavuşmuşsundur, iöim bir tuhaft oldu aşk böcüğünün o yaşlarını üşününce :P

cenebaz dedi ki...

Pınarcım, sağol. Bu arada oğluşum da geldi,şükür.
Renkler, sana da teşekkür ederim. Artık annemler gibi ben de bir torba ilaçla dolaşıp saat başı bi şeyler içicem:) Tabi, o kadar değil ama sonuçta ben de artık düzenli bir ilaca başlamış oldum. Allah kimseyi çocuklarından ayırmasın, amin.
Ebrucum, teşekkür ederim, şükür kavuştuk oğlumla.
Güncüm, teşekkürler. Kavuştuk oğlumla. İnşallah allah evlatlarımızın nice yaşlarını göstersin hepimize.