Perşembe, Mart 24, 2011

Blog?

Herkes "Bloğuma Dokunma" diye feryat ederken ben gayet güzel tüm blogları görüyor, post ve yorum yazabiliyordum. Hatta Pie Kurabiye Petek'le aynı konuyu konuştuk. Ben dns ayarı falan yapmadan eskisi gibi gayet rahat giriyorum bloglara diye bi de hava attım ona:)) E, allahın sopası yok. Şimdi bloğun birine girsem, birine giremiyorum, bazı bloglara yorum bırakamıyorum, hatta kendi bloğumda post yazamadığım zamanlar oluyor. Kısaca bilgisayar, kafasına göre takılıyor. Şimdi öylesine bir bakayım dedim de, şansıma post yazabildiğimi gördüm.

Geçen günlerde her zamanki şeyleri yaptım, hayat aynen devam ediyor benim için. Ama ben zaten statükoyu severim, alışkanlıklarıma bağlıyımdır. Yani bir şikayetim yok durumumdan. Yarın Petek'teyiz, emekli bankacılar olarak. Yine muhabbet, kahkaha, dostluk ve güzel mamalar var:))

Herkese yasaksız bloglar dileği ile...

7 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

ben de hiç sorun olmadı... Ama yine de çok sıkıcı.... Petek'E ÇOK SELAM

ganfi dedi ki...

aynen bende öyleyim:)hatta bazen yorumu yazıyorum ama onaylanmıyor tüm yazdıklarım hoop gidiyor sinir olup bırakıyorum,bazende 30 sn önce açtığım blog bir daha açılmıyor,nolacak bizim halimiz:)

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Ben de takibimdeki tüm bloglara girebiliyor gibiyim Gülaycım ama ilginçtir ki yazılarıma gelen yorumlara cevaben yorum yazacağım zaman, google hesabım açık olduğu ve kimliğim göründüğü halde benden google imza teyidi istiyor salak:)) Herkes bi şekilde tokatlanıyor velhasıl !! Boşver..Sevgiler Çenebazım..

cenebaz dedi ki...

Lalecim, ben de anlayamıyorum şu teknolociyi:)) Selamın için sağol, söyleyeceğim.

cenebaz dedi ki...

Figencim, böyle böyle bizi b.sayardan da, teknolojiden de, bloglardan da soğutacaklar. Herhalde uzun vadeli planları bu:))

cenebaz dedi ki...

Serapçım, herkesde aynı dert var demek ki. En kısa sürede b.sayarlarımızın eski haline kavuşması dileği ile...

by aydmr dedi ki...

çenebaz sohbet Sohbet Çenebaz Sohbet çenebaz chat