Cuma, Ocak 28, 2011

Kısa Kısa

- Kardeşimin sonuçları bugün belli olmadı. Belki yarın vereceklermiş. Hayırlısı bakalım.

-Cumartesi sabahı kardeşim, eşi ve yeğenim geliyorlar. Annemlerde kalacaklar. Ama hep birlikte olacağız tatil boyunca:))

-Yarın anneme gidip yemek ve kek yapacağım cumartesi için. Bir kaç çeşit yapacağım ki, annem de bir kaç gün rahat etsin, yemek derdi düşünmesin.

-Türkan dizisini seyredenler. O dönemde insanlar ne kadar saygılı, kibar değil mi? Toplumun büyük çoğunluğu böyleymiş. O insanlar şimdi neredeler? Ne oldu da toplumumuz bu hale geldi? Çok üzülüyorum:((

-Salı günü emekli bankacılar olarak buraya gittik. Aslında restoran kısmına gitmek istiyorduk ama o gün bir dernek, toplantıları için restoranı tamamen kapatmış. Biz de kafe kısmına geçtik, beğendik. Önerilir.

- Oğlumun sınavları devam ediyor. Şimdilik fena gitmiyor. Umarım önümüzdeki haftaki sınavları da iyi geçer. Ehliyet için dosyasını aldı ama başvuruyu sınavlar sonrası yapacak.

-Bugün saçlarıma dip boya yaptırdım, biraz da kısalttırdım. Aslında kısa saçı çok severim. Ama benim saçlar gür ve dalgalı olduğundan kısayken hiç zaptedilemiyor, sürekli fön gerekiyor. Şimdi kısa-orta arası, en azından taçla falan kabarıklığını bastırabiliyorum.

Şimdilik bu kadar. Geç olmuş, yarın da erken kalkmam gerek. Herkese iyi geceler...

4 yorum:

pie kurabiye dedi ki...

Öncelikle iyi haberler bekliyoruz canım.En önemlisi sağlık.
Benim için maceralı bir gündü ama gittiğimiz yer pek hoştu.Sohbet-yemek derken güzel zaman geçirdik.Gene yaparız inşallah.

cenebaz dedi ki...

Petekçim, inşallah bugün o iyi haberi alacağım, tabi hastane gene bi bahane bulmazsa. Evet, evet,her toplantı arasına bi de böyle dışarıda buluşma da sıkıştıralım. Bunun da zevki ayrı.

Müge dedi ki...

Çok şeker bir yazı.. karşılıklı sohbet ediyoruz sandım bir an..

cenebaz dedi ki...

Mügecim, inşallah bi gün onu da yaparız:))