Cuma, Ocak 14, 2011

Beklemedeyim

Ailece beklemedeyiz. Annem için de, en önemlisi kardeşim için de. Kardeşimin haftaya perşembeye bazı tetkikleri var. Ama onların sonuçlarını da 1 haftadan önce vermiyorlar. Sonrasında da doktoru ayarlayıp, randevu almak falan. Ben çok sabırsız bir insanımdır. Hemen her şey olsun bitsin ister(d)im. Böyle böyle sabrı öğreniyorum. Sonucu iyi olsun da bekleyeceğiz, n'apalım.

Not:Kardeşimi ailedekiler bilmiyor. Kendi hastalıkları ile uğraşırken üzülmesinler istedik.

15 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

ben de öyleyimdir... Benim kardeşimde pazartesi ameliyat olacak, bir an önce olsun bitsin şu iş diyorum...
Tüm sonuçlar iyi çıksın hastalar tez zamanda şifa bulsun...

SEVGİMLE

ıvır zıvır dedi ki...

Dilerseniz bu güzelim günlüğünüz, tanıtımı için dizinlerimizde yerini alabilir. Siz'e bir TIK kadar yakınız. Bilgi edinmenizle birlikte sağlıklı günler dileriz.

cenebaz dedi ki...

Lalecim,amin. Tüm hastalara acil şifalar.

pie kurabiye dedi ki...

Sabırla beklemekten başka çare yok.Herşeyin iyi olacağını düşünelim öyle olsun inşallah.

cenebaz dedi ki...

Petekçim, aynen öyle.Bu konuy geriye attım beynimde, rutin kontrol, bi şey çıkmayacak diye kendime telkin edip duruyorum.

Leylak Dalı dedi ki...

Dualarımız seninle canım, dilerim iyi sonuçlar alırsın hem annenden, hem kardeşinden, bugünleri yaşamamış gibi olursun.
Sevgiyle...

Handan dedi ki...

Olumlu düşünmek gerek. Herşey çok güzel olacak diyelim, öyle olsun.

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Çenebazım, Allah karşına öyle bir şey çıkarsın ki, benim Ulus'un ameliyatına birkaç gün kala cüzdanımda bulduğum dilek kağıdı gibi, moraline tavan yaptırsın inşallah. Bir iyi haber, bir ön haber veya alakasız bir konuda bir güzellik. O şey her neyse artık. Sabır canım, sabır. Az daha..

cenebaz dedi ki...

Leylağım, sağolun. Silerin yanımda olduğunuzu bilmek güç veriyor bana. Çünkü onları üzmemek adına (eşim hariç) aileden kimseyle bu konuyu paylaşmıyorum. Bir sizler varsınız bilen.

cenebaz dedi ki...

Handan, ben de öyle düşünmeye çalışıyorum. Ama işte arada olumsuz düşünceler de gelip takılıyor,onları zihnimden atmaya çalışıyorum.

cenebaz dedi ki...

Serapçım, sağol arkadaşım. Sizler zaten benim iyi haberlerimsiniz, başka şeye gerek yok. Herkes sağolsun, bana moral veriyor. Hepinize teşekkür ediyorum.

Unknown dedi ki...

sızı uzun zamandır takıp ediyorum ankaradan kardeşinize ve ailenıze acıl şifalar diliyorum tekrar umut guzellik dolu yazlarınızı okumak dilegile

Çınar dedi ki...

Canım benim, umarım hem Annen hem kardeşinle ilgili güzel haberler alırsın. Dualarımız seninle.

Sevgiler

cenebaz dedi ki...

Sevgili Ayla, ne güzel okunduğunu bilmek. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Umarım umut dolu yazılar çok yakında gelecek.

cenebaz dedi ki...

Çınarım,çok sağol. Dualarınız, desteğiniz, bana güç veriyor.Yanımda birilerinin olduğunu bilmek bana güven veriyor. Tekrar teşekkürler.