Pazartesi, Kasım 29, 2010

Yeni Yıl


Bu yıl yeni yıl moduna erken girdim, bundan blok da nasibini aldı. Önümüzdeki hafta sonu da ağacımızı süslerim, ışıklarını yakarım, ev de aynı moda girer:))

Oğlumun vizeleri bitti ama eli hala sarılı. Pazartesi ya da salı günü dikişler alınacak. Öbür hafta da ehliyet kursuna başlıyor oğlum. Allahtan direksiyon sınavı Ocak içinde de eli düzelir o zamana kadar.

Geçen hafta çarşamba günü rahmetli kayınpederimin ölüm yıl dönümüydü. Kayınvalidem evde mevlüt okuttu. Öyle arzu etmiş, tavuk-pilav yapmış, aşure yapmış, tabi bi de mevlütlerin olmazsa olmazı şerbet. Misafirler gittikten sonra bizler yine çekirdek kadro (görümcemler, biz ve diğer kuzenler) olarak akşam yemeğine de kaldık. 14 kişiydik. O gün epey yorulduk hepimiz.

Perşembe günü de küçük bir operasyon geçiren halamı ziyarete hastaneye gittim. Operasyon ufak falan ama yine de 2 gece yattı hastanede. Yarın da evine gideceğim. Giderken yemek yapıp götürmek istiyorum ama sulu şeyler olmaz. Herhalde ben de hem taşıması kolay hem de yemesi güzel diye tavuk- pilav yapıcam, bir de kek yapmak istiyorum. Oradan da anneme geçerim.

Cumartesi günü bir arkadaş toplantısındaydım. Uzun süredir görmediğim arkadaşlarla toplanmak güzeldi, epey muhabbet ettik.

Perşembe günü emekli bankacılar toplantımız var, bu kez bende toplantı. Menü kafamda oluştu gibi. Salı günü eksik malzemelerimi alıcam.

Vakit epey geç olmuş, hatta Pazartesi olmuş bile:)) Herkese iyi haftalar, sendromsuz Pazartesiler.

14 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Geçmiş olsun ; hepsine birden ..En çok da oğluna.

pie kurabiye dedi ki...

Hastalar biran önce iyileşsin inşallah.
Bu arada beni de yeniyıl havasına soktun vallahi.Biraz yılbaşı kurabiyesi yapayım:))

Handan dedi ki...

Ben de artık hediye bakma işlerine başlayacağım. İçime mutluluk dolacak. Yılın bu zamanını hep çok sevmişimdir.

Bütün hastalarına geçmiş olsun. Keyilfi bir haftaya açılsın sabahın.

Leylak Dalı dedi ki...

Bütün hasta aile efradına geçmiş olsun dileklerimi yollayayım öncelikle.
Blogun yeni haline bayıldım. Bunca yaş yaşadım, yılbaşı zamanları içimde coşan sevince engel olamıyorum. A şaşkın kadın giderek yaşlanıyorsun, bitiyor ömür neyine seviniyorsun ama gel de anlat içimdeki çocuğa:) Yakında ben de girerim yeni yıl moduna.
Şu emekli bankacılar toplantısına sanırım blog dostlarımdan bazıları da katılacak, hepsine benden kucak dolusu sevgiler ilet lütfen...

cenebaz dedi ki...

Asortiğim, teşekkürler. Geçti inşallah.

cenebaz dedi ki...

Petekçim, ne, daha başlamadın mı yılbaşı kurabiyelerine? :)))))))))))

cenebaz dedi ki...

Handan, hoşgeldin. Ben de hediye listelerimi hazırlamaya başladım. Önce yaz-boz, yaz-boz yaparım, liste son halini alınca da alışverişe:)))

cenebaz dedi ki...

Leylağım, istesek te istemesek te o yıllar geçtiğine göre, bari eğlenceli, mutlu geçirelim. Evet, evet o toplantıda (malum) Pie Kurabiye ile Lezzetli Somunlar da olacak, sevgilerini iletirim onlara.(Gerçi muhtemelen buradan okumuş olacaklar)

Çınar dedi ki...

Erken girmişsin yılbaşı moduna:)

Kayın pederine Allah rahmet eyleşin.

Oğlun ve halana çok geçmiş olsun

Sevgiler

cenebaz dedi ki...

Çınarcım, erken olur mu? Şunun şurasında ne kaldı yılbaşına:)))

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Çenebazım, topan kafalı Cengo'ma tekrar geçmiş olsun, o benim sayılı oğul yarılarımdan biridir, biliyorsun, hiç kıyamam..Halacığına da geçmişler olsun, tez kalkınsınlar ayağa ikisi de inşallah. Leylak Dalı'na teşekkürler, aldım selamını baaşım üstüne:))

cenebaz dedi ki...

Serapçım, sağolasın. Benim için de arkadaşalrımın evlatları benim de evladımdır.Hepsinin hep iyi günlerini görelim inşallah.

laleninbahcesi dedi ki...

geçmiş olsun herkese... Yeni yıl havasına henüz giremedik bir aralığın 10 u olsun bakalım diyorum... Ağacı çıkarmam gerek, süs kutularınıda tabi:)Ama hediyelere azcık azcık bakmaya başladım...

Sevgiyle

cenebaz dedi ki...

Lalecim, aslında başlamışsın yeni yıl hazırlıklarına işte:)) Planlar yapılmış, hediyeler düşünülüyor. Zaten 10'una da pek bi şey kalmadı. Kolay gelsin şimdiden.