Salı, Mart 16, 2010

Erikler:))


















Emre Aydın'ın şarkılarını çok severim. Epeydir sesi soluğu çıkmıyordu. Bu linkten yeni şarkısını dinleyebilirsiniz. Birazdan temizlik için kadın gelecek. Eşim F.oça'ya gidecekti, ağaçların ilaçlanması lazım ama yarın yağmur varmış, programı iptal oldu. Bugün ilaç attırırsa yarın yağmurda bütün ilaçlar akıp gidecek, boşuna emek olacak. Belki perşembe günü gider.

Geçen hafta hem koşuşturmacalı, hem de keyifliydi, hastalığa rağmen. Geçen hafta salı günü arkadaşımla buluşup Al.sancak'ta C.afe B.onjoura gittik. Ben o gün banyo yapıp sokağa çıktım. İnadına da o gün hava nasıl rüzgarlıydı ve serindi anlatamam. Tabi ben şifayı kapmışım. Akşam eve bir geldim, tir tir titriyorum. Perşembeye de başka bir toplantı var, iyi olmam lazım. Hemen ilaçlar, sıcak içecekler, tavuk suyu çorbalar. Çarşamba tüm günü evde yatarak, dinlenerek geçirdim. Tabi, bu arada sinemaya gidip " Eyvah eyvah" ı izlemek yalan oldu. Perşembe günü iyiydim:)) Tabi hemen arkadaş toplantısına. Gerçi ne olur olmaz, onlara da bulaştırmayayım diye kimseyi öpmedim. Hep birlikte yine güzel bir gün oldu. Arkadaşım çok uğraşmış, neler neler yapmış. Cuma günü de F.oçaya gittik, eşim, ben, k.valide ve teyze. O gün de hava çok güzeldi, her yer yemyeşil, erikler çiçek açmış, gelin gibi olmuşlardı. Resimlerden de görüyorsunuz zaten ama cep tel. ile bu kadar çıkıyor.

Umarım bu hafta sinemaya gidebilirim. Hala ziyaretim var. Doktora gidip rapor yeniletme işim var, emeklilik zor zenaaat canım:))

Son dakika notu: Eşim yine karar değiştirdi ve F.oça'ya gitti.

10 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

Ah Foça, ne kadar severim, Cennet sanki, hele şimdi ne güzeldir ağaçlar çiçek açınca.
Geçmiş olsun, bu havalar herkesi yatağa düşürdü o kadar dengesiz ki.
Emre Aydın arkadaşımın oğludur, çok kaliteli bir çocuktur, ilkokul yıllarını bile bilirim, azmetti ve bir yere geldi, başarısı daim olur inşallah.
Güzel İzmir'e ve size sevgiler, selamlar...

cenebaz dedi ki...

Leylak Dalı, gerçekten cenent gibi şu an , tüm Ege aslında.Bahar güzel oluyor buralarda. Hava şu aralar soğuk gitse de güneş pırıl pırıl.
Emre Aydın şarkılarını çok seviyorum, müzik ayrı güzel, sözler ayrı. Annesini benim adına kutlayın bu kadar kaliteli bir evladı olduğu için:)

ganfi dedi ki...

fotolara bayıldım hele 2. tam benlik o ağaçlı yolda yürümek istiyorumm.burdada tomurcuklar çiçekler var ama soğukta geliyor gibi yazık olacak donarlarsa...foçayı bende çok merak ediyorum bir gün kısmet olsa keşke..

cenebaz dedi ki...

Figencim, burada da güneş olmakla birlikte soğuk da var. ğaçlar aldanacak gene. İnşallah bir gün buralara gelirsin, yalnız F.oça değil tüm Ege sahilleri görülmeye değer.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Bekle beni Çenebazım. Azıcık kaldı emekliliğe. Geleceğim. O zor zenaatin tadını da çıkaracağım. İşte bu. :))

Oya Kayacan dedi ki...

Pıtı pıtı Nedim ve Nazan halâ Bonjour'un sahipleri mi? Nazan ACG'den sınıf arkadaşımdı. Pıtı pıtı'yla da Kordon'da komşu oturmuştum!

Anne ve Bebisi dedi ki...

Yüzük olayı şok edici, çok üzüldüm. Ben olsam sanırım ben de tüm gruptan soğurdum.

cenebaz dedi ki...

Fikrişim, bekliyom.

cenebaz dedi ki...

Oya hanım, inanın bilmiyorum kimdir sahipleri ama kim olursa olsun yemekleri de , tatlıları da süper:))

cenebaz dedi ki...

Anne ve Bebişi, aynen öyle oldu, ayrıldım zaten gruptan.