Salı, Şubat 16, 2010

Bahar


İzmir'e bahar geldi. Dün hava limonata gibiydi. Ilık bir hava, ortalık günlük güneşlik. Sanırım önümüzdeki 3-4 gün de böyle geçecekmiş. Biz de fırsattan istifade eşimle Karşıyaka'ya yürüdük. Sahile gelince yukarıda resmini gördüğünüz yerde biraz mola verdik. Burayı çok seviyoruz biz ama dışarıda oturmayı. Karı koca ikimiz de sıkıntılıyızdır, çok soğuk ve sağanak yağış olmadıktan sonra hep açık yerlerde oturmayı tercih ederiz.Çay içtik, muhabbet ettik, sonra aynı yoldan geri döndük. Yol üzerinden balık aldık, maruldur, yeşilliktir tabi bi de susamlı çıtır çıtır ekmekler. Eve gidince ben hemen balıkları ayıkladım, çıtır çıtır kızarttım, yanına bol marul salatası bi de ligt bira. Ooooh, yeme de yanında yat. Akşam onlar maç izlerken ben de aşağıya eşimin teyzesine indim,k.valide de oradaydı. Biraz yeni başlayan takasa baktık, biraz ar.ka sokak.lar , salep içtik, 11 gibi eve çıktım. Evde bu aralar ki hastalığım F.ishville'e takıldım. Sonra TNT'deki si.lent w.itness dizisini izledim ki geçen haftadan devam bölümüydü. Ama sanırım uzun yıllardır polisiye diziler izlemekten bu tür dizi ya da filmler başladıktan 10 dakika sonra yalnızca karakterlere bakarak katili söylüyorum ve istinasız hep doğru çıkıyor. Hatta oğlum anne bu senaryoyu sen mi yazdın diye takılıyor:))

Birazdan kadın gelecek, temizlik var, sonra da anneme gideceğim. O detaylar bir sonraki postta.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Ankara'da iyice değişti aniden .2 gündür Baharı anımsatmıycak kadar iyi hava var.
Bir ay kadar önce İzmir'deyken müthiş yağmur soğuk ve fırtına vardı.Havaların orda düzelmesine sevindim.
Güzel blog
A.B

cenebaz dedi ki...

Red Hiding Hood, teşekkürler.Evet, sömestrede göz açtırmadı hava, bi soğuk, bi yağmur. Şimdi ise günlük güneşlik. Aman aten İmir'in kışı o kadar işte. Bitti bile. Yaşasın yaz geliyor:))

ganfi dedi ki...

evet ankarada yaz gibi ,bizde pazar günü parktaydık,hatta insanlarda sapıtmış vaziyette tişörtle falan geziyor:)ama badem ağaçları tomurcuklanmış onlara üzüldüm bence daha kış bitmedi bir soğukta donar hepsi...bira balıkda favorim !!!

cenebaz dedi ki...

Figencim,kesin ağaçlar aldanacaklar, bir soğuk daha yapar. Burada da kısa kollularla gezen gençler var tabi, adı üstünde delikanlı onlar:))

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Günler bile uzamaya başladı, işden artık alacakaranlıkda çıkıyorum, yaşasın yaz geliyor...

cenebaz dedi ki...

Böğürtlengözün annesi, hele bi de saatler ileri alındıktan sonra gün ışığında çıkacaksın işte, süper olacak:))

renkler dedi ki...

İstanbulda da hava geçen günlere kıyasla güzel .Ama bahar gelmiş gibi bir his vermiyor sanki:) Baktım resme de herkes incecik giyinmiş dışarıda. Ne güzel:)

Bu arada ben de çok gerilim ve korku filmi izlerim. Artık bu konuda erdiğime inanıyorum sonunu baştan biliveriyorum:)

cenebaz dedi ki...

Renklercim, hoşgeldin:)) Hava ısındı, kimi hala kabanla kimi ise kısa kollularla ama o resmi internetten buldum yani bizim gittiğimiz gün çekilmedi:)) Ben yazmayı unutmuşum kusura bakma.