Çarşamba, Haziran 17, 2009

Hayatımdan


Üniversite sınavını atlattık, şükür. Dersane sınavlarından daha iyi geçtiğini söylüyor oğlum. Anladığım kadarıyla bir yerlere girecek te çok iyi bir yerlere değil ama. Neyse, sonuçlar gelsin ondan sonra bakarız hangi okul olacak diye. Bu arada mezun da oldu, hem de teşekkür getirmiş. Adam son anda arap atı gibi açıldı. Demek lise 5-6 yıl olsa işin sonu takdirname olacaktı:))

Bugün babası ile mezuniyet hediyesi olarak laptop almaya gidecekler. Bense önce Bospa, pazar alışverişi, sonra annemler. Kardeşim geçen Cuma sabahı geldi. O gün annemlerdeydik, akşam yemeğini de yiyip, öyle döndük. Cumartesi evdeydik. Pazar günü malum sınav. Daha yazlığı temizletemedim bile. Belki bu cumartesi gidip, anahtarı bırakırız. Çünkü pazar günü de malum " Babalar Günü". Önce babamlara, oradan F.oça'ya, kayınpedere. Bu hafta da Çeşme sefası olamayacak. Eşimin 1 hafta izni kaldı zaten, babamın rahatsızlığında 1 haftasını kullanmışdı. Hazır kardeşim de buradayken Temmuz içinde o 1 haftayı kullanalım diyorum, bakalım iş yeri izin verirse. Kardeşim Ağustos başında İstanbul'a dönmek zorunda. 4 Ağustos'ta kontrolleri var. Bu konu her şeyden önemli. İnşallah her şey yine iyi olur.

Babam daha iyi. Koltuk değneklerinin yardımı ile, sol ayağının yalnızca parmak ucuna basarak yürümesine doktor izin verdi. Tabii yalnızca evin içinde. Kendi ihtiyaçlarını görüyor, yemeğini artık bizimle sofrada yiyor, bundan iyisi Şam'da kayısı. Doktor 2-3 ay ayağının üzerine basmasına izin veremeyiz dedi. Haftaya da film çekilip kaynama durumuna bakılacak.

Cumartesi günü gelinimiz de İzmir'e gelecek. 2 gün izin almış. Haftasonu ile birleştirdi, salı günü dönecek. Bu tür ziyaretler babama moral oluyor. Sağolsun, çok sevenleri varmış. Ev hiç boş kalmadı. Akrabalar, konu-komşu. Babam zaten muhabbetçi bi insandır. Dışarı çıkamadığı için çok sıkılıyordu ama gelen-gidenle oyalanıyor.

Eşimin iş yaptığı bölgesi değişti. Artık Fethiye'ye dek tüm güney bölgeyi ona vermişler. Kalmalı gezilerinde ben de takılacağım ona. Bu yaz hareketli geçecek gibi, bakalım...


Dip not: Resim, internetten, ben çekmedim:)Ama tam da böyle bir yerde olmayı istiyorum.

4 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Öncelikle sınavdan dolayı geçmiş olsun..Sırayı biz aldık.Bu sene stres bizde :)
Babanın iyileşmesine de sevindim :) En azından ayağa kalkmış.

Kesinlikle seni bekliyorum,eşine söyle lütfen ,ilk fırsatta hem de
:))
Mail adresine yazacağım özel bilgilerimi..

cenebaz dedi ki...

Asortikçim, merhaba. Mailini aldım, inşallah Fethiye'ye gelince seni arayacağım. Görüşmeyi çok isterim.
Çağıl'a şimdiden başarılar ve bol şans. Üstelik biz anneler onlardan bin kat daha fazla stresli oluyoruz, sana bin kat sabır.

denizanasi dedi ki...

oh sınav stresini atlatmışsınız:)

babanın toparlanmasına çok sevindim.

bu arada sizin Ilıca nın bu resimdekinden hiç farkı yok :))

cenebaz dedi ki...

Denizanası,sağol. Evet en önemli kıısm atlatıldı,bakalım ne puan gelecek? Bu yaz bize stres stres üstüne. Plaj konusunda haklısın. akalım,inşallah bu hafta sonu gideceğiz denize ve ben karpuz kabuğunu düşüreceğim:)