Perşembe, Nisan 09, 2009











Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zeytinburnu Şubesi ile TNT Ekspres firmasının ortaklaşa yürüttükleri kitap toplama kampanyası başladı. 4440868 no'lu telefonu aradığınızda Türkiye'nin neresinde olursanız olun evinize, kapınıza kadar gelip ,bağışlamak istediğiniz kitapları hiç bir ücret istemeksizin, teslim alıyorlar. Süre de epey uzun. Nisanın ilk haftası başladı, Eylül'e kadar sürecek. Konu ile ilgili detaylı yazı burada. Ben dün epey bir kitap gönderdim.

Artık okumadığınız kitaplarınız, kendilerini okuyacak çocuklara ulaşmak istiyor. Hadi, kütüphanelerinizi tarayın bakalım:))

6 yorum:

Adsız dedi ki...

harikaa herkeze duyurmak lazım..

cenebaz dedi ki...

Hüzüngülü, umarım birileri görür ve kitap bağışlar...

denizanasi dedi ki...

yaa ben de kütüphaneme bakıyoum bakıyorum. ama ben kitaplarımdan ayrılmak istemiyorum :) ama ben de etrafımdakilere duyuracagım.

cenebaz dedi ki...

Denizanası,itiraf etmeliyim ki ben de bendeki çift olan kitapları verdim. Çalışırken bir arkadaşımdam hatır için bir set yerli yazarlar bir set de yabancı yazarlardan oluşan kitapları almıştım. Onları verdim ama nerden baksan 30'dan fazla kitap vardır.

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Çok güzel bir kampanya.Ama ben de sizler gibi kitaplarından ayrılamayanlardanım.Emin olun ki çevremdekilere duyuracağım.Bu arada bende İzmir de yaşıyorum.Hemşerim olmanıza ayrıca sevindim.

cenebaz dedi ki...

Dilek, merhaba ve hoşgeldin hemşehrim:)) Haklısın, kitap konusundaki bencilliğe ben de kızamıyorum. Bu arada kızların maşallah çok tatlılar, güle güle büyüt onları.