Cumartesi, Eylül 27, 2008

Müjdeler Olsun ve Çok Şükür



Arkadaşlar, sevincimi nasıl ve hangi kelimelerle anlatayım, bilemiyorum şu anda. Ama anlayacağınız üzere kardeşimin (çok şükür) iyi haberleri geldi. Hastalığı ve diğer detayları kendimde güç hissettiğim bir gün yazarım ama tahmin edebileceğiniz gibi o kötü hastalık kardeşimi de bulmuştu.Pazartesi günü tomografi çekilmişti ve perşembe günü sonuçlar alınacaktı. Perşembe günü de biz eşimin amcasını Foça'da toprağa verdik, tam dönüş yolundayız kardeşim aradı.Sonuçları almış ve anladığım kadarı ile her şey temiz ve mevcutlar da yok olmuş ama sen bir de enişteye sor bakalım, sana raporları b.sayardan gönderiyorum dedi. Eniştemiz doktor. Ben tabi nasıl döndük, yol nasıldı anlayamadım. Gelince enişteye tüm raporu okudum, evet herşey temiz, gözünüz aydın bu iş bitmiş dedi. Sevinç gözyaşları içinde kardeşimi aradım. Zaten tahmin ettiği şeyi bir de ben teyit etmiş oldum. Doktoru bayram sonrası dönecek, tabi asıl ona gösterilecek ama sonuçta bir başka doktordan da onay almış olduk.

Eh, artık Allahtan ne isterim. Öğrendim ki(gerçi biraz üzücü bir şekilde oldu) en önemli şey; sağlık. Yemin ederim ki ne oğlumun ÖSS'si, ne para, ne pul ne de başka bir şey. Artık herkese hep sağlık diliyorum. Gerisi nasılsa bir şekilde halloluyor.

Sevinçten içim içime sığmıyor. Radyoda açtım bir kanalı. Hem bağıra bağıra şarkılara eşlik ediyorum, bir taraftan da sevinç göz yaşları döküyorum.

Dün de annemlere gittim. Rol kesmeden, gerçekten neşe ile muhabbet ettim. Çünkü hep bir tarafım buruktu ve daha önceleri biz orada gülüşüp konuşurken kardeşim neler çekiyor diye içim kan ağlıyordu.

Çok şükür, çok şükür, hepsi bitti, gitti inşallah. Bundan sonra sanırım çok sıkı takibte olacak ve kendine dikkat edecek. Rutin kontrollerini aksatmayacak. Neyse, en önemli kısmı geçtik, o mereti yok ettik ya.

Herkese iyi, mutlu, sağlıklı bayramlar pardon Şeker (!) Bayramı diliyorum.(Yani çenebaz gene duramadı, tuttu gene siyasi damarı) Ohh, hiç bir şey neşemi bozamaz:)))))

20 yorum:

Banu dedi ki...

Çok çok çok sevindim çenebaz; sağlıklı günlerimizin kıymetini bilelim. Bazen insan canı sıkılınca unutuyor, ama sağlığın değerini hiç unutmamamız lazım.

Unknown dedi ki...

canım çenebazım çok sevindim gözyaşlarımı tutamadım..hadi gözünüzaydın olsun hepinizin...tam bayramlık olmuşsunuz ne güzel....

cenebaz dedi ki...

Banucum, sağol. Evet, gerçekten hiç unutm amal lazım.

cenebaz dedi ki...

Elçincim, sağol. En güzel bayram hediyesi oldu bu bize:)))

Alp ve Ege'nin Annesi dedi ki...

Cok sevindim iyi haberler aldigina...Hep sevdiklerimizle, ssaglikli kalalim, bu arada her gununuz seker bayrami gibi olsun...

pınar dedi ki...

çenebazcım nasıl sevindim anlatamam. gözünüz aydın:))

cenebaz dedi ki...

Alp ve Ege'nin annesi, teşekkürler. Herkese sağlık diliyorum ben de.

cenebaz dedi ki...

Pınarcım,teşekkürler:))

denizanasi dedi ki...

çok sevindim. valla herşeyin başı sağlık gerçekten. geçmiş olsun.

cenebaz dedi ki...

Denizanası, çok teşekkür ederim. Herşeyinin başının sağlık olduğunu hem biliriz hem de hep unuturuz.ç Ben artık unutmamak istiyorum.

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Heeheyytt, nasıl sevindim anlatamam. Çok çok çok geçmişler olsun hepinize. Allahım dermansız dertler vermesin...

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

çok sevindim çenebazım.. tam bayramlık hediye olmuş bu haber..herşeyin başı sağlık diye boşuna dememişler.. Allah kimseyi, bizleri de böyle hastalıklardan korusun.. gözünüz aydın....

cenebaz dedi ki...

Böğürtlengözün annesi, çok sağol ve herkes için amiiinnn.

cenebaz dedi ki...

Yalnızlar kraliçem, sağol. Haklısın, allah kimseye devasız dert vermesin.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Çenebazım, bu ne güzel haber böyle. Çok sevindim çoook. Kardeşin bundan sonraki ömründe böyle bir sıkıntı görmesin inşallah. Oh çok şükür.:)

hayal dedi ki...

Nasıl sevindim anlatamam... Çok büyük geçmiş olsun

cenebaz dedi ki...

Hayalcim, çok teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Gözünüz aydın olsun. Ben anneannemi geçen sene kaybettim bu hastalıktan ve neler yaşadığınızı çok iyi anlıyor ve yazdıklarınızı takip ediyordum. Kardeşiniz için ben de bolca dua ettim. Sağlıkla kalın.

Sevgiler

cenebaz dedi ki...

Fikrişim, sağol. Hiç kimse böyle sıkıntılar görmesin inşallah.

cenebaz dedi ki...

Mahzun Prenses, merhaba, hoşgeldin. Duaların ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Annenanneniz de nur içinde yatsın.