Perşembe, Mayıs 15, 2008

Doğum Günü

myspace layout codes


Bugün eşimin yaş günü. Oğluşumuzla birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllar geçiririz inşallah. Arkadaşlar, hala daha ne hediye alacağımı bilmiyorum. Önümde yaklaşık 6 saat var,. Her türlü önerilerinizi bekliyorum. Gömlek, pantalon ve parfüm dışında. Sigara, içki içmez, o hediyeleri de unutun.Evet, bekliyorum

Anneler gününde annemlere kahvaltıya gittik, sonra onları da alıp Foça'ya kayınvalidemlere gittik. Görümcem, çocukları, kuzen ve eşi ile alt katımızdaki teyze de geldi, mangal yaptık. Çok güzel bir hafta sonu oldu.

Bu arada alt katta oturan teyzemiz 2 yıl önce kırılan kolunu yine kırdı. Artık yaş da ilerlediğinden ameliyata karar verdi doktorlar. Dün eline platin takıldı. Bugün taburcu olacak. Dün ona gittim, ameliyat olup eve çıkan bir arkadaşıma geçmiş olsuna gittim, pazara gittim. Bugün tatil yapayım diyorum. Nasılsa eşimin doğum günü diye dışarıda yemek yiyeceğiz, yemeğe de gerek yok. Dünkü koşuşturmacanın acısını bugün çıkarayım:))

Çalışanlar, hadi yine iyisiniz, bu hafta sonu 3 gün tatil, bol bol dinlenin. Herkese şimdiden iyi tatiller....

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Eşinin doğum gününü kutlarım nice yıllara hepberaber yaşarsınız inşallah:)
Ben bilemedim şimdi hangi hediye alınır en güzelinden bir öpücük olmazmı?:)

pınar dedi ki...

yeni yaşı kutlu olsun eşinin. ailece nice yıllar görün inşallah.
erkeklere hediye bulmak da ne zor demi çenebaz? bayanlara alınacak ne çok şey var halbuki. müziği seviyorsa bir mp3 çalar olabilir mi acaba? ya da yıllar önce beraber çekilmiş bir resminizi güzel bir çerçeveye koyup vermek çok mu romantik kaçar dersin:P ben eski resimlerimizden müzikli bir slayt hazırlayıp vermeyi düşünüyorum ama senin buna vaktin kalmamış tabi:)
başka bişey gelmedi aklıma:) öpüyorum.

cenebaz dedi ki...

Elçincim, teşekkürler. Canım öpücük zaten garanti de (!) Bi şey daha almak lazım:))

cenebaz dedi ki...

Pınarcım, sağol.Ben öyle kilitlendim kaldım. Gerçekten de erkeğe hediye akmak çok zor. Aslında nikahımızda bir arkadaşın çektiği çok doğal, çok güzel bir resmimiz var ve ben de onu büyütüp çerçeveletmeyi istiyorum ama onu evlilik yıl dönümü için düşünmüştüm. Hem dediğin gibi biraz geç oldu, yetiştiremem artık şu satte. Ben gene klasik bi şeyler bakıcam herhalde ama ne????

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Nice yıllara. Hep beraber erersiniz inşallah. Lakin bir erkeğe de başka ne alınır ki? Kravat kullanıyorsa, kravat iğnesi ve kol düğmesi takıma ne dersin? Benim kurtarıcımdır her zaman.:)

Sevgiler...

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Eşinin doğum günü kutlu olsun, hep beraber geçireceğiniz nica senelere...
Son cümlelerine , hüüüüüü diyorum. Anacım bu özel şirketler ,bayram seyran dinlemeden açıyorlar şirketi , iş yok güç yok ama mecburen oturuyoruz. Gerçi ben cumartesi evdeyim ama neyleyim evde olmayı. Telaşımız var o gün :)

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Enişdemizi tebrik eder,ailesiyle nice yıllar dilerim.

cenebaz dedi ki...

Fikrişim, sağol, hem iyi dilkelerine hem de önerilerine. Sonuçta hem çantası eskimişti çanta aldım, bir de cüzdan(oğlundan hediye diye). Sorunu hallettim.

cenebaz dedi ki...

Böğürtlengözün annesi, teşekkürler. Benim eşim de özel bir şirkette çalışıyor ama resmi tatil diye hiç bir zaman gitmiyorlar. aklısın, insan program falan yapamaz o zaman:((

cenebaz dedi ki...

Biyocum, teşekkürler:))