Perşembe, Haziran 07, 2007

Nostaljik Güzel



Dünkü postla bağlantılı olarak bugün, gençlik aşkımın gençlik resmini yayınlayayım dedim. Bakın, yakışıklılığı ile ilgili sakın ola olumsuz yorumlar yazmayın, hayallerimi yıkmayın, kalbinizi kırarım sonra, peşin peşin söyliyeyim:))) Laf söyletmem Ferit'ime.

Bir gazetenin ekinde röportajını okumuştum Tarık Akan'ın. O zamanlar yaş daha 12-13 falan. Röportajın sonunda da resim isteyebileceğimiz bir adres vardı. Yazdım, istedim, gönderdi. Resmin geldiği günkü sevincimi unutamam. Her an gözümün önünde olacabileceği bir yere koymuştum resmi. Şu an acaba nerededir o resim? Bu kadar taşınma arasında kaybolup gitmiştir herhalde. Yine de annemlere gidince fotoğrafların durduğu emektar büfeyi bir karıştırayım bakayım. Belki de bulurum.Bu arada karar verdim, pazartesi de sizlere çocukluğumun kışlık yani kapalı sinemalarını anlatacağım.

Pazartesi gidemediğim için bugün annemlere gidiyorum, halamın kızları da gelecekmiş. Yarın da bir arkadaşımla buluşacağız. Ya Cuma akşamından ya da Cumartesi sabahtan Çeşme'ye gideceğiz. Bugün sabaha karşı şakır şakır yağmur yağdı ve gün içinde de yağmaya devam edecekmiş. Ama yarından itibaren yine günlük güneşlik. Belki hafta sonu denize girebiliriz.

Bugün iş çok. Tüm kartların ve ev kredisinin ödeme günü bugün. Ben kendimi sokağa atıyorum. Herkese kolay gelsin.

8 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Çocukluğumun yazlık sinemalarını hatırladım aşağıda.. iki damla gözyaşıyla, gazoz ve bolca çekirdek eşliğinde Tarık Akan filmi seyreden, kırmızı rugan ayakkabılı minik bir kız oluverdim bir an. Sen bitanesin.. sağol.:))
Tarık Akan'a laf söylenir mi hiç? Şu kaşa, göze bakar mısınız bir..:))

Benim Hayatim dedi ki...

ooo erkenden kalkılmış post bile yazılmış .Çenebaz niye çalışmaya devam etmiyorsun?
Bende çok beğenirim gerçekten yakışıklı adamdır. Kolay gelsin ne güzel eş dost akraba herkese vakit ayırabiliyorsun. (yoksa bundan mı çalışılmıyor :)

cenebaz dedi ki...

Fikrişim, zaman bulabildiğine geri döndüğüne çok sevindim. Post bile attırmışsın. Yalnız göz, kaş mı? Ya boy, ya boy? Herhalde ben boydan yana fakir olduğumdan hep " ne kadar uzun boylu o kadar iyi" derim.

cenebaz dedi ki...

Mücevher Kutum, eşim çalışıyor, oğlum okula gidiyor. Biz her gün 7'de ayaktayız. Bir kaç kez onlar idince uyudum ama kalkınca mankafa gibi oluyor insan. O yüzden yatmıyorum. Aslında çalışmanın yerini tutmuyor emeklilik. Ama zamanında işten dolayı çok ihmal ettim ailemi, akrabalarımı, şimdi telafiye çalışıyorum:)

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Yakışıklı resmi görünce , Cuma mı bugün dedim birden :) Bencede kaşlı gözlü yakışıklı adam Ferit. Gülşen Bubikoğlu ile olan filmlerine bayılıyorum.
İşlerinde kolay gelsin sana ...

cenebaz dedi ki...

Böğürtlengözün annesi, "Ah nerede" filmi kimbilir kaçıncı kez oynuyor tv'de. Ama her seferinde yüzümde salak bir gülümse ile seyrediyorum:))

Unknown dedi ki...

Hani herkez dalgasını geçer ya türk flimleriyle hiç te bile çok güzeller...

cenebaz dedi ki...

Elçincim, bence de çok güzeller. Onları seyredince hala insanlara ve aşka inanasım geliyor.