Pazartesi, Mart 07, 2011

Güzel Bir Gün

Cumartesi günü İzmir'de bir toplantı vardı, yemek blogçularının katıldığı. Toplantı tarihi belli olunca biz de kendi aramızda küçük bir organizasyon yaptık. Petek'le Zehra daha önceden tanışıyorlarmış. Onların ayarlaması ile Asortiğim , Ecem ve benim de katıldığım mini bir grup oluşturduk. Aslında Serap da gelecekti ama toplantı sonrası işi olduğundan gelemedi. Asortik, Zehra ve Ece , toplantı çıkışında Karşıyaka sahilde onları beklediğimiz bir cafeye geldiler. İlk tanışma ve muhabbet faslından sonra oradan kalkıp Petek'e gittik. Ece yolda bizden ayrıldı haklı olarak, onu 4 gözle bekleyen 2 ufaklık vardı evde. Petek'te de muhabbete devam ettik. İlk kez görüşmemize rağmen sanki uzuuuun süredir arkadaşmışız gibi konu konuyu açtı, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Bir sonraki toplantımızı Fethiye'de mi yapsak diyerek günü noktaladık. En yakın zamanda tekrar görüşmek dileği ile...

12 yorum:

orece dedi ki...

okadar çok mutlu oldum sizlerle tanıştığıma. benimde aklaım sizde kaldı. inşallah en kısa zamanda buluşuruz....

cenebaz dedi ki...

Ececim, ben de tanıştığımıza çok sevindim. İnşallah tekrarlarız bu toplantıyı:))

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Ben Petek'in geleceğini biliyordum ama senin geleceğini valla hatırlamadım Çenebaz'ım. Kafa bazen resetlenmek istiyor:)) Sağolsun Ahmet de bazen göbeğime bağlanıyor, olmadı işte. Kısmet, haftaya da Lezita toplantımız var Kemalpaşa'da. İçinize sinsin canım..Asortik, Zehra ve Ece..Hepsi çok tatlılar..

Bocuruk dedi ki...

Ayrı masalarda kaldık. Son anda Figen Asortik var karşıda demese onunla da görüşemeyecektim. Sizin orada olduğunuzdan şimdi haberim oldu. Birara masanıza gelip Asortik ile oturdum ama oradaki bayanlardan hangisi sizdiniz şimdi çıkaramıyorum. Tanışmayı isterdi. Bir dahaki sefere diyelim. Fethiye ye giderseniz beni unutmayın:))
Sevgilerimle...

cenebaz dedi ki...

Serapçım, gelebilseydin çok iyi olacaktı.Kısmet değilmiş. Bir dahakine inşallah:)

cenebaz dedi ki...

Bocuruk, ben toplantıya katılmadım. Toplantı çıkışı buluştuk biz. Asortik tanışmanızı anlattı:)

ganfi dedi ki...

oooo asortiğin sayfasında bir geziden bahsediyordu izmirmiş demekki e ankarayada bekleriz 3. toplantıda ankarada olsun
lütfen:))

cenebaz dedi ki...

Figencim, eveeet, İzmir'deydiler. İnşallah bir dahakine Ankara:))

Asortik Krep dedi ki...

Çok güzeldi :) sizlerle tanışmak.
Kırk yıllık dostlarımla buluşmuş gibiydim.Çok keyifliydi,doyamadık Zehra ile.En kısa zamanda sizleri bekliyoruz, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

cenebaz dedi ki...

Asortiğim, benim için de öyleydi. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere...

Zehra Gürgen dedi ki...

Seni tanıdığıma çok mutlu oldum, benim içinde çok güzel bir bulumaydı. Fethiye'y bekliyorum, sahilde birlikte devam edelm yarım kalan sohbetimize..

cenebaz dedi ki...

Zehracım, inşallah en kısa sürede buluşmak dileği ile...