Pazartesi, Mart 28, 2011

İyi ki Doğdun


Dün 27 Mart, oğluşumun doğum günüydü. Artık 20'li hanelere başladı. Kocaman olsa da o benim hep minik kara kuzum olacak. Oğluşum, iyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki bizimsin. Seni çok seviyorum. Aslında bu seni seviyorum çok kuru kalıyor ama sen onun içindekileri biliyorsun.

Perşembe, Mart 24, 2011

Blog?

Herkes "Bloğuma Dokunma" diye feryat ederken ben gayet güzel tüm blogları görüyor, post ve yorum yazabiliyordum. Hatta Pie Kurabiye Petek'le aynı konuyu konuştuk. Ben dns ayarı falan yapmadan eskisi gibi gayet rahat giriyorum bloglara diye bi de hava attım ona:)) E, allahın sopası yok. Şimdi bloğun birine girsem, birine giremiyorum, bazı bloglara yorum bırakamıyorum, hatta kendi bloğumda post yazamadığım zamanlar oluyor. Kısaca bilgisayar, kafasına göre takılıyor. Şimdi öylesine bir bakayım dedim de, şansıma post yazabildiğimi gördüm.

Geçen günlerde her zamanki şeyleri yaptım, hayat aynen devam ediyor benim için. Ama ben zaten statükoyu severim, alışkanlıklarıma bağlıyımdır. Yani bir şikayetim yok durumumdan. Yarın Petek'teyiz, emekli bankacılar olarak. Yine muhabbet, kahkaha, dostluk ve güzel mamalar var:))

Herkese yasaksız bloglar dileği ile...

Perşembe, Mart 10, 2011

Adaletin Bu mu Dünya?

Aslında başlığın doğrusu adaletin bu mu Türk adalet sistemi olmalıydı. Çocuk yaştaki kıza cinsel istismarda bulunan yaşlı herif(adını bilmek yazmak istemiyorum o şerefsizin) dışarıda, daha suçlarının ne olduğunu ne kendilerinin ne de Türk halkının bildiği aydınlar içeride. Daha ne yazayım, söylenecek ne var...

Çarşamba, Mart 09, 2011

Tetanos Aşısı

Geçen gün Prima'dan sosyal sorumluluk projelerine katılıp katılmayacağımı soran bir mail aldım. İletilerine olumlu yanıt vermemin ardından bana çok şirin bir saten kese içinde kampanya bilezikleri ile tanıtım yazılarını gönderdiler. Prima çok güzel bir projeye imza atıyor. Satılan her bir paket bez ya da facebook sayfalarını beğenmeniz karşılığında Unicef'e tetanos aşısı bağışlıyorlar. Amaç bebekleri kurtarmak. Hadi ne duruyorsunuz? Prima'nın sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı 1=1 kampanyasına katılın. Bunun için bir tık lütfen. Bu sayfayı beğendiğiniz anda sizin adınıza da Prima, Unicef'e bir aşı bağışlayacak. Hedefleri 200.000 aşı. Şu an itibarı ile 43.000'e yaklaşmışlar. İster bloglarınız da duyurun, ister eşe dosta haber verin. Prima'ya bu güzel kampanyada hep birlikte, blog dünyası olarak destek verelim.

Salı, Mart 08, 2011

Dünya Emekçi Kadınlar Günü

Tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

Bu da bu sabah eklediğim link

Pazartesi, Mart 07, 2011

Güzel Bir Gün

Cumartesi günü İzmir'de bir toplantı vardı, yemek blogçularının katıldığı. Toplantı tarihi belli olunca biz de kendi aramızda küçük bir organizasyon yaptık. Petek'le Zehra daha önceden tanışıyorlarmış. Onların ayarlaması ile Asortiğim , Ecem ve benim de katıldığım mini bir grup oluşturduk. Aslında Serap da gelecekti ama toplantı sonrası işi olduğundan gelemedi. Asortik, Zehra ve Ece , toplantı çıkışında Karşıyaka sahilde onları beklediğimiz bir cafeye geldiler. İlk tanışma ve muhabbet faslından sonra oradan kalkıp Petek'e gittik. Ece yolda bizden ayrıldı haklı olarak, onu 4 gözle bekleyen 2 ufaklık vardı evde. Petek'te de muhabbete devam ettik. İlk kez görüşmemize rağmen sanki uzuuuun süredir arkadaşmışız gibi konu konuyu açtı, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Bir sonraki toplantımızı Fethiye'de mi yapsak diyerek günü noktaladık. En yakın zamanda tekrar görüşmek dileği ile...

Salı, Mart 01, 2011

Hoşgeldin Bahar





Bugün 1 Mart. Günün anlam ve önemine binaen yukarıdaki Yeliz şarkısıyla kutlayalım resmi açılışını baharın. Gözümün önünde ilkokulda, duvardaki mevsimler resmi. Yeryüzündeki 50. baharım. İnşallah daha bir o kadar beraberizdir baharla:)))